reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dziewczyny ile już miałyście w sumie USG robionych? Ba ja tak liczę i liczę i doliczyć się nie mogę i jakoś nie chce mi się aż wierzyć, żeby to mogło być 7!!! Pamiętam może ze 3 ;P
Ze 20 razy moze? Na lewno powyzej 15. Straciłam rachubę:( teraz co 4-5 tyg a wczesniej w szpitalu to i codziennie jak mialam krwotoki a potem plamienie infekcja ta błona w worku owodniowym zastoj w nerkach itd. Działo się

reklama
Dziewczęta ! Melduje, że panna Gaja miewa się wyśmienicie, waży 300g, jest potwornie ruchliwa (chyba lubi werther's original:)) wszystkie parametry w normie, nic tylko się cieszyć :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Gratulacje :)

Wam wszytskim dziewczynki gratuluje zdrowych ijuz takich duzych dzidziusiow:)

Ana Ana gratulacje!!!! :)

Ja mam USG na każdej wizycie.
Hmmm może już 5 było? Chyba tak.

Dzisiaj dopadl mnie straszny ból głowy, już nie wyrabiam....

Dzis 2 sierpnia 2016
wizytujące :Lokata

MOcne kciuki kochane za Was i Wasze maluszki

2 sierpnia (wtorek) * 20.10 - Lookata
3 sierpnia ( sroda)* 9.45 - Lucky87
3 sierpnia ( środa ) * 18.00 - Kleo93
3 sierpnia ( środa ) * 18.30 - Luxuorius
4 sierpnia ( środa) * 11.20 - Krasnal77
4 sierpnia (czwartek) * 19.20 - Nonkatoja
8 sierpnia ( poniedziałek) * 9.00 - Antiope
8 sierpnia ( poniedziałek) * 18.00 - Madzia. Ch.1995
10 sierpnia ( środa) * 8.00 - Joshi
10 sierpnia (środa) * 14.40 - Gabinia
12 sierpnia ( piatek) * 9.30 - Anio0
12 sierpnia ( piatek) *17,45 - Lucky87
16 sierpnia (wtorek) * 9.20 - Xxxizulqaxxx
16 sierpnia ( wtorek) - Didi133
16 sierpnia ( wtorek ) - K8sad
17 sierpnia ( środa) * - Pajuinka
22 sierpnia (poniedzialek) * 10.00 - Xxxizulqaxxx
22 sierpnia (poniedzialek)*15.30 - Lenam77
22 sierpnia ( poniedzialek)*19.39 - Lenam77
24 sierpnia ( środa) *17.45 - Daarikaa
25 sierpnia ( czwartek ) * 11.20 - K8sad
26 sierpnia (piatek) * 11.00 -Noemi87
29 sierpnia (poniedzialek) *8.30 - Tuiles
29 sierpnia (poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
29 sierpnia (poniedziałek ) * 12.00 - Elifit
29 sierpnia ( poniedziałek) * 10.00 - Aneta_ck
30 sierpnia ( wtorek) -Elunia1983

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry