reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Myślałam, ze mam grzybice. Ale na czystości wyszlo mi ze mam stopień czystości zly. Dostalam opieprz ze podmywam sie przy kaZdym siusiu ;/. Dostalam ten lek a tam ze nie powinno się w ciąży. Poczytałam na necie niby globulki bezpiecZne ... no i sama nie wiem

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Można. Nystatyne też można. Pimafucort i pochodne też. Gin napisał ci ten lek wiedząc że w ciąży jesteś przecież ;)
Podmywanie się może wypłukiwać florę bakteryjną chociaż nie znam się na tym i nie wiedziałam że to zabronione

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Można. Nystatyne też można. Pimafucort i pochodne też. Gin napisał ci ten lek wiedząc że w ciąży jesteś przecież ;)
Podmywanie się może wypłukiwać florę bakteryjną chociaż nie znam się na tym i nie wiedziałam że to zabronione

cb7wugpju04jz4q8.png
Tylko ze ja sikam co 10 minut a w nocy wstaje co godz i za każdym razem musze sie umyc bo boje się tego zapalenia w ciazy mialam caly czas z synem :/... uff dobrze ze mogę brac

Wysłane z mojego HUAWEI Y330-U01 przy użyciu Tapatalka

Ktos z.was mial w ciąży Macmiror complex ?

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
ja wlasnie dostalam. a moja sasiadka chyba z 4 opakowania wziela w ciazy. mozna.

mialam dzis wizyte. nuuuuda!:) bez usg. recepty, l4, wyniki wszystkie ok, szyjka 35mm. no po prostu nuuuuda:))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Jestem i ja po wizycie. Wszystko pięknie. Uff, to najważniejsze. Dziś 19t 4d. Waży 295 g.
No i moje przeczucia się nie sprawdziły. Wróżenie z nuba też nie.
Ale jestem szczęśliwa. Najważniejsze że dzidziuś zdrowy.
489c4db657b8072909f725bf68c42f4f.jpg

f2w3yx8d53zjrig5.png

No GRATULACJE! Super że Maluch zdrów jak rybka. I przewaga chłopów rośnie!!!

Tylko ze ja sikam co 10 minut a w nocy wstaje co godz i za każdym razem musze sie umyc bo boje się tego zapalenia w ciazy mialam caly czas z synem :/... uff dobrze ze mogę brac

A próbowałaś myć się Iladianem Pregna? Ja - co non stop miałam jakieś przygody, po tym - ciiiisza...

reklama
A próbowałaś myć się Iladianem Pregna? Ja - co non stop miałam jakieś przygody, po tym - ciiiisza...
Ja osobiście na produkty Iladian mam jakieś uczulenie. Tak samo LacibosFemi a. Ogólnie wrażliwa jestem.. Sancia880 polecam do higieny intymnej żel PlivaFem B - do kupienia w aptece ok. 30 zł.

Nie można zbyt często się podmywać z racji wypłukiwania naturalnej flory bakteryjnej co jeszcze bardziej sprzyja infekcjom.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry