reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Zdrowiutki, grubiutki chłopiec!!![emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

a8doqqmz725nh9h0.png
Gratkiiiii wizyt :))))
Zgłaszam się po połówkowym! Moje marzenie się spełnia :) w moim brzuszku mieszka dziewczynka! Lalunia śliczna... Jest zdrowa i waży 330g :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Karelka teraz Te plecionki bedziesz I swojej ciorci na glowie zaplatac. Ja lewus w tym temacie ale moje H ma wlasnie taka pania przwdszkolanke I cuda jej tobi na glowie. No I fajnie jak w rodzinie sami chlopcy sie rodza to sie wylanalas

Elunia oby I u Ciebie byla Ta wymarzona.

Perla8 a Ty tez jutro nie masz usg Pamietam ze u ciebie taki nub "dzirwczynkowy" z niby daszkiem I czy ten daszek to jednak na chlopca jak gin sugerowala. Czy sie potwierdzi?

Krasulas dobrego dnia uwierz w syna:)

Karelka teraz Te plecionki bedziesz I swojej ciorci na glowie zaplatac. Ja lewus w tym temacie ale moje H ma wlasnie taka pania przwdszkolanke I cuda jej tobi na glowie. No I fajnie jak w rodzinie sami chlopcy sie rodza to sie wylanalas

Perla8 a Ty tez jutro nie masz usg Pamietam ze u ciebie taki nub "dzirwczynkowy" z niby daszkiem I czy ten daszek to jednak na chlopca jak gin sugerowala. Czy sie potwierdzi?

Będę zaplatać i stroić :) aż mi łzy poleciały jak się dowiedziałam! Mężuś się oswaja powoli ;)

Tak dobrze pamiętasz dziś mam wizytę. Ciekawość mnie zżera co do płci. Racjonalnie jestem za chłopcem do pary ale serce za dziewczynka :) ale depresji z tego powodu mieć nie będę:) zobaczymy co bobas skrywa

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ta lista powinna byc ok. jak ktos zostal pominiety dajcie znac.
edycja przez wiele osob nie wypala bo powstaja nowe nieaktualne listy i sie robi balagan , moge dodawac kazda nowa wizyte az Agucha znajdzie czas aby zajac sie glowna lista

Przed nami wizyty:

22 lipca ( piątek) * 16.30 - Nonkatoja
26 lipca (wtorek) * - Lenam77
26 lipca (wtorek) *10.30 - Aneta_ck
26 lipca ( wtorek) * 14.00 - Kindzia26a
27 lipca (środa) *14.30 - Elifit
27 lipca ( środa) * 16.30 - Daarikaa
28 lipca ( czwartek) *10.45 - K8sad
28 lipca (czwartek) *11.00 - Pola
29 lipca (piątek) - Sancia880
29 lipca ( piątek) - Noemi87
30 lipca ( sobota) * 10.40 - Kleo93