reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

✅ Lookata ✅ zuzanna udanych wizyt dzirwczyny. Jak samopoczucie u Was? ❓ Emocje czy spokoj:)❓
Dziękuję, oby było wszystko ok . Stresuje sie strasznie, jak nigdy... wizyte mam o 11 , wiec juz niedlugo , po dam znac :-)
Dzisiaj trzymamy mocno kciuki za Lookate i Zuzanne. Dziewczyny powodzenia! Odezwijcie się po wizytach.
Dziekuje bardzo :-)

reklama
A ja mam na 16 I spokojna jestem . No ciekawa wynikow cukrow I czy juz hemoglobina sie sypie ale mam nadzieje ze nie. Starsm sie jesc odpowiednio zobaczymy na ile to kontroluje.

Hej dziewczyny :) pisze z opóźnieniem bo wizytę miałam w piątek ale przez weekend mnie nie było bo balowałam na weselu koleżanki :) Chciałam Wam przedstawić Naszą Natalkę- 340 gramów szczęścia :) Aktualnie nieco wyprzedza wiek ciążowy liczony z miesiączki więc termin porodu obliczony został na 29.11.16r. ale mam nadzieję, że mnie stąd w związku z tym nie wygonicie bo bardzo mi tu z Wami dobrze :) 13706128_1347415078621145_446873905_n.jpg

Załączniki

• 13706128_1347415078621145_446873905_n.jpg
    13706128_1347415078621145_446873905_n.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 96
Hej dziewczyny :) pisze z opóźnieniem bo wizytę miałam w piątek ale przez weekend mnie nie było bo balowałam na weselu koleżanki :) Chciałam Wam przedstawić Naszą Natalkę- 340 gramów szczęścia :) Aktualnie nieco wyprzedza wiek ciążowy liczony z miesiączki więc termin porodu obliczony został na 29.11.16r. ale mam nadzieję, że mnie stąd w związku z tym nie wygonicie bo bardzo mi tu z Wami dobrze :) Zobacz załącznik 763360
Pięknie Natalka macha rączka do cioć [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Hej dziewczyny :) pisze z opóźnieniem bo wizytę miałam w piątek ale przez weekend mnie nie było bo balowałam na weselu koleżanki :) Chciałam Wam przedstawić Naszą Natalkę- 340 gramów szczęścia :) Aktualnie nieco wyprzedza wiek ciążowy liczony z miesiączki więc termin porodu obliczony został na 29.11.16r. ale mam nadzieję, że mnie stąd w związku z tym nie wygonicie bo bardzo mi tu z Wami dobrze :) Zobacz załącznik 763360
Gratuluje :-)

A ja jeszcze czekam, bo obsuwa jest :-(

A ja mam na 16 I spokojna jestem . No ciekawa wynikow cukrow I czy juz hemoglobina sie sypie ale mam nadzieje ze nie. Starsm sie jesc odpowiednio zobaczymy na ile to kontroluje.
Kindzia wybacz umknęło mi [emoji15]
I za ciebie kochana oczywiście!!!! Mocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Gratulacje. Mnie z USG wychodzi 27 listopad, ale nigdzie się stąd nie ruszam. :-p

reklama
Do góry