reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
gratuluje udanych wizyt i slicznych dzidziolkow!

Gabinia moim zdaniem Twoje wyniki sa dobre, nie wiem skad to kierowanie na amnio?

ja jutro odbieram test Pappa i już zaluje ze go robiłam, teraz się stresuje :/
na dzien dzisiejszy jestem nastawiona ze nie ide tym bardziej ze po tym zabiegu musze normalnie funkcjonowac a wiele dziewczyn po amino czuje sie kiepsko i leżą.
jeszcze w srode mam wizyte u swojej popytam jak ona to widzi.

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ide na 12:20 na usg genetyczne jeszcze raz. Do lekarza z tej listy którą ktoś tu kiedyś wstawiał. Może zmierzy mi malucha i dowiem się czegoś konkretnego, bo tydzień temu u mojego lekarza po 5 minutach "grzebania" dowiedziałam się samych ogólników.
Czy to prawda, że przezierność karkowa może nie występować czy zawsze jest tylko różnej wielkości? Bo mi lekarz jej nie zmierzył, bo mówił, że prawie niewidoczna....

a8doqqmzc43dxz7w.png

Ja ide na 12:20 na usg genetyczne jeszcze raz. Do lekarza z tej listy którą ktoś tu kiedyś wstawiał. Może zmierzy mi malucha i dowiem się czegoś konkretnego, bo tydzień temu u mojego lekarza po 5 minutach "grzebania" dowiedziałam się samych ogólników.
Czy to prawda, że przezierność karkowa może nie występować czy zawsze jest tylko różnej wielkości? Bo mi lekarz jej nie zmierzył, bo mówił, że prawie niewidoczna....

a8doqqmzc43dxz7w.png
Nie no, jakaś przyzierność musi być. Może jej nie zmierzył, bo na oko stwierdził, że jest ok, bo malutka.
Trzymam kciuki za dzisiejsze usg. zapewne to tylko formalność, ale lepiej mieć czarno na białym z wszystkimi cyferkami, że jest ok. :happy:

reklama
Nie no, jakaś przyzierność musi być. Może jej nie zmierzył, bo na oko stwierdził, że jest ok, bo malutka.
Trzymam kciuki za dzisiejsze usg. zapewne to tylko formalność, ale lepiej mieć czarno na białym z wszystkimi cyferkami, że jest ok. :happy:

Dokładnie... Już w małym księciu pisali, że do dorosłych najlepiej trafiają cyferki, bo wyobraźnia ich ogranicza... Ja nie narzekam na wyobraźnię, ale mimo wszystko.... Cyferki to cyferki!!;-)

a8doqqmzc43dxz7w.png

Do góry