reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
dzis Ip zaliczone ale wszystko oki
plamienie nie wiadomo z skad krwiaka nie ma a oto nasza fasolka gdzie tu glowka na gorze? hihi
1465323628-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

@Antiope szkoda,że trochę takie na odwal się to badanie, ale ważne, że widziałaś Malucha, z pewnością jesteś spokojniejsza :)
No właśnie ja się od jakiegoś czasu nie martwię o maluszka, jakoś czuję, że będzie dobrze. Cieszyłam się na tą wizytę bardziej z nadzieją, że poznam płeć i dostanę nowe zdjęcia, a tu lipa. No nic, postanowiłam się nastawić na chłopca i jakoś wytrwać do połówkowego za miesiąc. Bo jakbym się nastawiła na dziewuszkę, a okazało się, że są jajka, to chyba nie najlepiej bym to zniosła, a tak najwyżej będzie pozytywne zaskoczenie.

U mnie po wizycie wyniki ok. Ciesnienie 98/56. Dostalam skierowanie zeby umowic sie w Centrum Medycznym w Kielcach na USG (mam 100km do Kielc) Powiedzial ze najlepiej polowkowe w 22tc robic. No i juz powinnam dzwonić bo ta sie czeka 5,tygodni. A jestem teraz w 16tc. I tak mam w kartę wpisana.

No właśnie ja się od jakiegoś czasu nie martwię o maluszka, jakoś czuję, że będzie dobrze. Cieszyłam się na tą wizytę bardziej z nadzieją, że poznam płeć i dostanę nowe zdjęcia, a tu lipa. No nic, postanowiłam się nastawić na chłopca i jakoś wytrwać do połówkowego za miesiąc. Bo jakbym się nastawiła na dziewuszkę, a okazało się, że są jajka, to chyba nie najlepiej bym to zniosła, a tak najwyżej będzie pozytywne zaskoczenie.
Dobrze że maluszek ma sie dobrze.powiem ci ze ja wychodzę z takiego samego założenia. Nastawilam się na chlopczyka, zresztą jakoś tak czuję że to chłopak. Będzie synek to ok, a jak cora to niespodzianka nie z tej ziemi [emoji16]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki lookata, będę się oszczędzać w miarę możliwości. Dobrze, że mój syn nie jest już taki malutki i po rozmowie z nami rozumie, że mama musi teraz na siebie uważać.

xXxIzuLQaxXx ale kiedy się okazało, że masz skróconą? bo mnie martwi, że na tak wczesnym etapie już się skraca.

Gabinia dziewczyny mają rację, też mi się wydaje, że amnio nie jest u Ciebie koniecznością, ale decyzja należy do Ciebie.
Nie pamietam, chyba tez od poczatku jakos. Ja obie ciaze na podtrzymaniu bylam.. Teraz dopiero, tfu tfu, mam taki spokój [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaczynam się nad pappa zastanawiać. .. myślę, że jeśli tfu tfu coś by źle wyszło to absolutnie nie zgodzę się na amino tylko zrobimy nifty.... ale serio zaczynam myśleć czy w ogóle iść na pappa. Nie wiedziałam, że to wylicza tylko prawdopodobieństwo.... skoro tak to po co je w ogóle robić :/

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

NIFTY też daje stopień prawdopodobieństwa, tyle że przy NIFTY jest chyba 99,9%.
Nigdy nie będzie 100% :( Chyba, że za następne 50 lat ;))

Do góry