reklama
Właśnie wyszłam od lekarza Dzidzia 7cm wszystko w porządku nóżki rączki wszystko było widać
spytałam lekarza o nub Powiedział że dla niego to to takie wróżenie z fusów ale.. Na chłopca to nie wygląda Ojjjj mąż będzie miał same baby w domu
oczywiście to wszystko się może zmienić A jakie jest wasze doświadczenie z tym nubem z poprzednich ciąż, sprawdziło się?
nie wiem... za tydzien mam wizyte zapytam mojej co o tym sądziU mnie tez następne dopiero polowkowe na nfz. Ale ja zamierzam zrobić usg w międzyczasie bo na pewno nie wytrzymam. No i chciałabym tą pepowine sprawdzić.
Gabinia, czyli Ty zamierzasz iść na amnio mimo wszystko?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
noemi87
Fanka BB :)
Noemi87 ja mam bliską sąsiadke która chodzi aktualnie w drugiej ciąży że skracajaca się szyjka Przy obydwoch miała/ma krążek W pierwszej miała wyjęty w 38tc i za kilka dni (chyba 3)urodziła i faktycznie poród bez ani jednego szwu, a teraz jest w 32tc Przy pierwszej się oszczędzala od 6mc będąc na l4 Teraz jest od początku na zwolnieniu ale ma 3 latka w domu bardzo absorbujacego dziennie go nosi na rękach dźwiga, biega za nim, nosi zakupy na obiad zero oszczędzania się bo nie ma jak i póki co wszystko jest ok Także nie martw się tym!
Dzięki lookata, będę się oszczędzać w miarę możliwości. Dobrze, że mój syn nie jest już taki malutki i po rozmowie z nami rozumie, że mama musi teraz na siebie uważać.
Ja mialam skrocona szyjke macicy ale jakos dotrwalam do czerwca bo potem juz sie bardzo skrocila i zaczela otwierac, ale wytrzymalam jeszcze miesiac i urodzilam o czasieodpoczywac trzeba duzo![]()
![]()
xXxIzuLQaxXx ale kiedy się okazało, że masz skróconą? bo mnie martwi, że na tak wczesnym etapie już się skraca.
Gabinia dziewczyny mają rację, też mi się wydaje, że amnio nie jest u Ciebie koniecznością, ale decyzja należy do Ciebie.
noemi87
Właśnie wyszłam od lekarza Dzidzia 7cm wszystko w porządku nóżki rączki wszystko było widaćspytałam lekarza o nub Powiedział że dla niego to to takie wróżenie z fusów ale.. Na chłopca to nie wygląda Ojjjj mąż będzie miał same baby w domu
oczywiście to wszystko się może zmienić A jakie jest wasze doświadczenie z tym nubem z poprzednich ciąż, sprawdziło się?
lookata super, że wszystko ok
Zobacz załącznik 759690dziewczyny co Wy na to?różnica między wynikami z usg miałam trisomia 21: 1:5800 . O co chodzi z bhcg i pappa? Kompletnie tego nie wiem
![]()
Test PAPPA to test podwójny - mierzą poziom beta HCG, które już w tym tygodniu powinno spadać i białka pappa, które powinno rosnąć. Ładny wynik
Antiope
Super, gratulacjeWłaśnie wyszłam od lekarza Dzidzia 7cm wszystko w porządku nóżki rączki wszystko było widaćspytałam lekarza o nub Powiedział że dla niego to to takie wróżenie z fusów ale.. Na chłopca to nie wygląda Ojjjj mąż będzie miał same baby w domu
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Ja bym się nie przejmowała. Nawet jeśli wychodzi Ci 1:1145 to i tak to malutkie prawdopodobieństwo, a pozostałe masz jeszcze lepsze.Zobacz załącznik 759690dziewczyny co Wy na to?różnica między wynikami z usg miałam trisomia 21: 1:5800 . O co chodzi z bhcg i pappa? Kompletnie tego nie wiem
![]()
Ja też po wizycie. Wszystko w porządku, ale poza tym to nic nowego nie wiem. Pani doktor nie zmierzyła maluszka, bo mówi, że jak był mierzony 2 tygodnie temu, to nie ma sensu znowu. Na następnej wizycie nie będziemy już mierzyć maluszka, tylko "ważyć". Mam wrażenie, że pani doktor była zmęczona i jej się nie chciało zwyczajnie.
![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
Jeśli chodzi o płeć, to maluszek skrzyżował nóżki, że ciężko było coś wypatrzeć, ale pani doktor stwierdziła, że coś tam widzi i chyba chłopak. Ale potem maluszek rozłożył nogi i Pani doktor powiedziała, że sama nie jest pewna, że niby coś tam jest, ale to równie dobrze może być dziewczynka, więc dalej jest 50% na 50%.
Nawet zdjęcia dziś nie dostałam. Ponieważ połówkowe mam dokładnie za miesiąc, to u mojej pani doktor następna wizyta za 5 tygodni dopiero.
reklama