reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Zalozyli jej szew czy cos takiego i donosila za to miala lekki porod hihi no i musiala lezec cala ciaze niestety

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej i to jest najgorsze właśnie, mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie.

MyDream nie wkręcaj sobie ;) ja nie miałam żadnych objawów, poza bólami brzucha, ale przecież bóle brzucha to częsta przypadłość i nie znaczy od razu, że szyjka się skraca.

reklama
Ojej i to jest najgorsze właśnie, mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie.

MyDream nie wkręcaj sobie ;) ja nie miałam żadnych objawów, poza bólami brzucha, ale przecież bóle brzucha to częsta przypadłość i nie znaczy od razu, że szyjka się skraca.
Ty tez sie nie martw, moze zwolnij tempo ze spacerami, wiecej odpoczywaj, lez i zobaczysz jak bedzie sytuacja wygladala za 3 tygodnie :) 3mam kciuki, zeby wszystko wrocilo do normy!

Mnie czasami pobolewa brzuch tak nad spojeniem lonowym i raz na jakis czas czuje takie jakby zaklucia od dolu. Jestem panikara i duzo mi nie trzeba, zeby sobie cos nawkrecac :p

Ty tez sie nie martw, moze zwolnij tempo ze spacerami, wiecej odpoczywaj, lez i zobaczysz jak bedzie sytuacja wygladala za 3 tygodnie :) 3mam kciuki, zeby wszystko wrocilo do normy!

Mnie czasami pobolewa brzuch tak nad spojeniem lonowym i raz na jakis czas czuje takie jakby zaklucia od dolu. Jestem panikara i duzo mi nie trzeba, zeby sobie cos nawkrecac :p
Mydream ja mam to samo od.kilku dni juz sie martwilam ale nospe wzielam i wszystko wrocilo do normy ja panikara nie jestem ale tego sie wystarszylam bo wczesniej jakos nie bolal mnie brzuch od czas do czasu jajniki i tyle

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Noemi, moja znajoma miała założony pessar i potem funkcjonowała normalnie. Tzn oczywiście bez zbędnego wysiłku, ale spacery, zakupy, wszystko odbywało się normalnie.

Nie martw się, jak by coś poważnego napewno by cie poinformowali.
Ja w pierwszej ciazy miałam skrawające się Szyjke macicy.
Na początku nawet miałam mieć szewek założony, ale z czasem stwierdzili że nie jest potrzebny i taka natura mojej ciąży. Syn urodził się przez cc w 34 tyg ciąży I NIE PRZEZ SKRACAJACA SIE SZYJKE MACICY.

Dzięki, pocieszyłaś mnie trochę :)

Dzięki, mam nadzieję, że za 3 tygodnie będzie ok:)

Słuchajcie. Odwiedziła mnie dziś sąsiadka-położna z dużym stażem. Pochwaliłam się, że w czwartek mam prenatalne. Powiedziała, że jak test pappa wyjdzie źle, to mam nie wyrażać zgody na amino, bo wyniki fałszowane, a oni później piszą na temat amino jakieś prace, za które zgarniają kasę. No ja jestem w szoku, ale babka skoro pracuje tyle lat w szpitalu, to chyba wie co mówi ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też jestem przeciwna tym pappa. Sama nie robię. Usg uważam za najbardziej wiarygodne źródło niż jakieś obliczenia z kosmosu. Moja znajoma przez te durne wyniki straciła synka :( aminopunkcja jest naprawdę niebezpieczna i właśnie po tym zabiegu straciła dziecko a sekcja nie wykazała żadnych zmian genetycznych. Miała w sobie zdrowe dziecko a liczby je zabiło! Wogole nie wiem po co to robią skoro to są szacunkowe obliczenia więc tak statystyczne możemy wszystko liczyć a to tylko statystyki : /

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry