reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
To super, będziesz wszystko widzieć :)
Co prawda dwie wizyty mam już za sobą 😂 pierwsza była w 4+2 bo już się nie mogłam doczekać, a kolejna 3 dni później bo zaczęłam plamić. Na drugiej wizycie lekarz doszukał się też drugiego pęcherzyka 🤭, ale mówił, ze narazie nic pewnego. Zobaczymy 25.04.
Fajnie dziewczyny, że jesteście i można wymieniać się z Wami doświadczeniami :)

Co prawda dwie wizyty mam już za sobą 😂 pierwsza była w 4+2 bo już się nie mogłam doczekać, a kolejna 3 dni później bo zaczęłam plamić. Na drugiej wizycie lekarz doszukał się też drugiego pęcherzyka 🤭, ale mówił, ze narazie nic pewnego. Zobaczymy 25.04.
Fajnie dziewczyny, że jesteście i można wymieniać się z Wami doświadczeniami :)
Ja w pierwszej ciąży byłam w 8 tygodniu. Dobrze że poszłam tak “późno” bo okazało się, że ciąża jest dwa tygodnie młodsza. Teraz idę tak szybko, bo wyjeżdżamy i chcę jakiś podgląd zrobić.

Dziewczyny Wy też tak słabo śpicie? Od 5 dni mój zegarek wariuje, słaby sen, brak fazy REM, a ja się czuję trochę jak chodzące zombi 🙈 dodatkowo przeziębienie mnie dopadło i zatkany nos, normalnie jest ekstra 🤣😆
Miałam tak na początku - ponoć normalne. Teraz zależy od dnia, dziś np obudziłam się o 4 a budzik o 4:30 i już spać nie mogłam. Ale za to wieczorem padam na twarz

Dziewczyny Wy też tak słabo śpicie? Od 5 dni mój zegarek wariuje, słaby sen, brak fazy REM, a ja się czuję trochę jak chodzące zombi 🙈 dodatkowo przeziębienie mnie dopadło i zatkany nos, normalnie jest ekstra 🤣😆
U mnie to samo , jestem bardzo śpiąca a kolejną noc budzę się co chwilę i nie mogę spać
Macie już jakieś objawy ?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry