Roma_ntiko
Fanka BB :)
To super, będziesz wszystko widziećJa mam wizytę dopiero 25.04, teraz jestem w 5+5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super, będziesz wszystko widziećJa mam wizytę dopiero 25.04, teraz jestem w 5+5
Co prawda dwie wizyty mam już za sobąTo super, będziesz wszystko widzieć![]()
tez jestem 5+5 i usg mam w czwartek 6+1 i tak sie zastanawiam czy uslyszymy serduszko i zeby wszystko bylo okiJa mam wizytę dopiero 25.04, teraz jestem w 5+5
Będzie oki! Grunt to pozytywne nastawienie i nieprzyciąganie negatywnych rzeczy negatywnymi myślami.tez jestem 5+5 i usg mam w czwartek 6+1 i tak sie zastanawiam czy uslyszymy serduszko i zeby wszystko bylo oki
Ja w pierwszej ciąży byłam w 8 tygodniu. Dobrze że poszłam tak “późno” bo okazało się, że ciąża jest dwa tygodnie młodsza. Teraz idę tak szybko, bo wyjeżdżamy i chcę jakiś podgląd zrobić.Co prawda dwie wizyty mam już za sobąpierwsza była w 4+2 bo już się nie mogłam doczekać, a kolejna 3 dni później bo zaczęłam plamić. Na drugiej wizycie lekarz doszukał się też drugiego pęcherzyka
, ale mówił, ze narazie nic pewnego. Zobaczymy 25.04.
Fajnie dziewczyny, że jesteście i można wymieniać się z Wami doświadczeniami![]()
Miałam tak na początku - ponoć normalne. Teraz zależy od dnia, dziś np obudziłam się o 4 a budzik o 4:30 i już spać nie mogłam. Ale za to wieczorem padam na twarzDziewczyny Wy też tak słabo śpicie? Od 5 dni mój zegarek wariuje, słaby sen, brak fazy REM, a ja się czuję trochę jak chodzące zombidodatkowo przeziębienie mnie dopadło i zatkany nos, normalnie jest ekstra
![]()
U mnie to samo , jestem bardzo śpiąca a kolejną noc budzę się co chwilę i nie mogę spaćDziewczyny Wy też tak słabo śpicie? Od 5 dni mój zegarek wariuje, słaby sen, brak fazy REM, a ja się czuję trochę jak chodzące zombidodatkowo przeziębienie mnie dopadło i zatkany nos, normalnie jest ekstra
![]()
ja mam mdłości/czasem wymioty, zmęczenie, rozdrażnienie, zadyszkę częstoU mnie to samo , jestem bardzo śpiąca a kolejną noc budzę się co chwilę i nie mogę spać
Macie już jakieś objawy ?