B
B206
Gość
To moze implantacja była ciut później? Tak czy siak myśl pozytywnie skoro lekarz nie był zaniepokojonyOwulacje miałam 14dc potwierdzone monitoringiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze implantacja była ciut później? Tak czy siak myśl pozytywnie skoro lekarz nie był zaniepokojonyOwulacje miałam 14dc potwierdzone monitoringiem
Na pewno będzie, glowa do góry12.05 mam kolejna wizytę, mam nadzieję że będzie wtedy zarodek
A pamiętasz wymiary ?boziu chyba mierzyła, szczerze to byłam tak zestresowana że nie pamiętam
Mnie lekarka wypisała Xonvea, bo tez od kilku dni ledwo żyje i wymiotuje non stopHej. Dzień (dla mnie nie) dobry dziś. Tabletki na mdłości? Zwariuję.
A działa na Ciebie? Bo mnie dalej po tym mdliMnie lekarka wypisała Xonvea, bo tez od kilku dni ledwo żyje i wymiotuje non stop
Ja w 6+4 nie miałam jeszcze zarodka... Kolejną wizytę mam 2 maja i zobaczymyHej. Za już po wizycie. Widać pęcherzyk ciążowy który ma 4,4mm tylko i dlatego się trochę stresuje. Według miesiączki to dzisiaj 6+1 a według pomiaru pęcherzyka to 5+1. Wizyta za około dwa tygodnie. Powiedział że wtedy się wszystko wyjaśni i powinno być już widać zarodek z serduszkiem. Kto tak miał? Bo jak patrzę na Wasze wpisy to wy już zarodek miałyście w tym tygodniu....
napisałam do położnej która prowadzi u mnie ciążę że w ciągu dwóch tygodni schudłam 3 kg i przepisała mi 3 opakowania. Mam nadzieję że pomoze. @duska1205 mam dokładnie taką sytuację jak ty tylko pęcherzyk ciążowy młodszy 5t4d i nie było jeszcze serduszka i też 2 maja jadę sprawdzić czy się zarodek już pojawilMnie lekarka wypisała Xonvea, bo tez od kilku dni ledwo żyje i wymiotuje non stop
Mi właśnie lekarz nawet nie zmierzył pęcherzyka... Teraz idę do kogoś innego i liczę na więcej informacji. Trzymam kciuki za Twoją wizytę!napisałam do położnej która prowadzi u mnie ciążę że w ciągu dwóch tygodni schudłam 3 kg i przepisała mi 3 opakowania. Mam nadzieję że pomoze. @duska1205 mam dokładnie taką sytuację jak ty tylko pęcherzyk ciążowy młodszy 5t4d i nie było jeszcze serduszka i też 2 maja jadę sprawdzić czy się zarodek już pojawil
a ja trzymam za twoją na kiedy masz termin? Z jakiej części Polski jesteś?Mi właśnie lekarz nawet nie zmierzył pęcherzyka... Teraz idę do kogoś innego i liczę na więcej informacji. Trzymam kciuki za Twoją wizytę!
Owulacje miałam 14dc potwierdzone monitoringiem