B
B206
Gość
Widzisz - nie bolało, co się chowalas16 maja i na 9 czerwca wstępnie prenatalne![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz - nie bolało, co się chowalas16 maja i na 9 czerwca wstępnie prenatalne![]()
Wg kalkulatora 26 grudniacześć! Na kiedy masz termin?
Matko ile czasu do USGTo i ja się przywitam!
Witam wszystkie grudniowe mamy.
Trochę o mnie… od roku staraliśmy się o maleństwo, ja mam PCOS i w dodatku na usg, które miałam 17.04 lekarz zobaczył torbiel. Kolejny cykl miałam zacząć z tabletkami na owulacje, miesiączkę miałam dostać 20.04, na następny dzień zrobiłam test i był cień cienia, test powtórzyłam kilka dni później i już bardziej widoczna druga kreska.Ogromna radość, ze udało się bez tabletek i przy nieregularnych miesiączkach-
Cud
Z moich obliczeń wychodzi, że to 4+6.
Niestety z racji tego, że mieszkam w Holandii i są tu inne zasady, nie wykonują bety a pierwsze usg jest w około 8/9 tygodniu.
Usg będę miała wykonane 24.05 czyli za równe 4 tygodnie.
Boje się, ze do tego czasu oszaleje, ciagle myślę czy wszystko pójdzie dobrze… w dodatku pobolewa mnie brzuch, który potęguje stres.![]()
Witaj w klubie, dziś rano się obudziłam i pierwsze co to poleciałam do toalety, ale bez wymiotów, tylko taki odruch. Przeszło jak zjadłam kawałek chleba.Bez kitu, mam mdłościnie na tyle żeby zwymiotować. Ale pół dnia mnie dziś mdliło a teraz się od nowa zaczyna. To nowość dla mnie, w pierwszej ciąży tak nie miałam
Matko ile czasu do USG
Nie masz pewnie opcji iść prywatnie gdzieś szybciej?
Zależy.. mam kryzys senny od 12- 17 (wstaje o 5tej) wtedy jestem w stanie zasnąć wszędzie... ale np wieczorami już mi się nie chce. Bez względu czy zobie drzemke czy nie.Milego dnia i kciuki za wizytujace dzisdziewvzyny czy wy tez macie problemy ze spaniem ??