VERONICA89
Fanka BB :)
Ale nas dużo Byłam pewna, że większość będzie Kraków , Warszawa, a tu proszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nas dużo Byłam pewna, że większość będzie Kraków , Warszawa, a tu proszę.
o proszę to duże grono nam rośnieja również okolice Lubina
O ile dobrze pamiętam, to Pan Tabletka zrobił ranking suplementów dla kobiet w ciąży.ja biorę Pregna plus, niby kwas foliowy i niezbędne witaminy w jednej tabletce, ale właśnie książeczkę mam z tej firmy i zastanawiam się czy tylko to na pewno wystarczy? Więc tez z chcęcią się dowiem co polecacie
Witajcie.
U mnie dopiero 6tydz 3 dzień (potwierdzone u ginekologa). Termin na 17.12
Ze względu na dwie straty, ciąża na lekach. Mocno wierzę w to, że tym razem wszystko skończy się szczęśliwiu
U mnie tez 17.12Witajcie.
U mnie dopiero 6tydz 3 dzień (potwierdzone u ginekologa). Termin na 17.12
Ze względu na dwie straty, ciąża na lekach. Mocno wierzę w to, że tym razem wszystko skończy się szczęśliwie
Dzięki, sprawdzę toO ile dobrze pamiętam, to Pan Tabletka zrobił ranking suplementów dla kobiet w ciąży.
i jaU mnie tez 17.12
A jakoś nie mam Cię wlasnie w kalendarzu odnotowanej - a kiedy najbliższą wizyta u lekarza?
Gratulacje. Tez po 1.5 roku staran. Termin wylicza mi 1 stycznia 2024 . Jestem po dwóch poronieniach i bardzo się boję co pokażą 2 kolejne tygodnie.Cześć.
Nieśmiało zakładam temat dla forumowiczek z terminem na grudzień 2023 U mnie na ten moment 1 albo 2 grudnia - kalendarze różnie mi pokazują.
Czwartek i piątek miałam blade kreski, w piątek beta - poki co mała, 13, potwierdziła ciążę.
Po ponad 1.5 roku starań pierwszy raz zobaczylam prawdziwe 2 kreski
16 maja i na 9 czerwca wstępnie prenatalneA jakoś nie mam Cię wlasnie w kalendarzu odnotowanej - a kiedy najbliższą wizyta u lekarza?