Blondi_87
Fanka BB :)
Widzisz - nie bolało, co się chowalas już Cię wpisalam16 maja i na 9 czerwca wstępnie prenatalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz - nie bolało, co się chowalas już Cię wpisalam16 maja i na 9 czerwca wstępnie prenatalne
Wg kalkulatora 26 grudniacześć! Na kiedy masz termin?
Matko ile czasu do USGTo i ja się przywitam!
Witam wszystkie grudniowe mamy.
Trochę o mnie… od roku staraliśmy się o maleństwo, ja mam PCOS i w dodatku na usg, które miałam 17.04 lekarz zobaczył torbiel. Kolejny cykl miałam zacząć z tabletkami na owulacje, miesiączkę miałam dostać 20.04, na następny dzień zrobiłam test i był cień cienia, test powtórzyłam kilka dni później i już bardziej widoczna druga kreska. Ogromna radość, ze udało się bez tabletek i przy nieregularnych miesiączkach-
Cud
Z moich obliczeń wychodzi, że to 4+6.
Niestety z racji tego, że mieszkam w Holandii i są tu inne zasady, nie wykonują bety a pierwsze usg jest w około 8/9 tygodniu.
Usg będę miała wykonane 24.05 czyli za równe 4 tygodnie.
Boje się, ze do tego czasu oszaleje, ciagle myślę czy wszystko pójdzie dobrze… w dodatku pobolewa mnie brzuch, który potęguje stres.
Witaj w klubie, dziś rano się obudziłam i pierwsze co to poleciałam do toalety, ale bez wymiotów, tylko taki odruch. Przeszło jak zjadłam kawałek chleba.Bez kitu, mam mdłości nie na tyle żeby zwymiotować. Ale pół dnia mnie dziś mdliło a teraz się od nowa zaczyna. To nowość dla mnie, w pierwszej ciąży tak nie miałam
Matko ile czasu do USG
Nie masz pewnie opcji iść prywatnie gdzieś szybciej?
Zależy.. mam kryzys senny od 12- 17 (wstaje o 5tej) wtedy jestem w stanie zasnąć wszędzie... ale np wieczorami już mi się nie chce. Bez względu czy zobie drzemke czy nie.Milego dnia i kciuki za wizytujace dzis dziewvzyny czy wy tez macie problemy ze spaniem ??