reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Haha tak 17 tak :D ja mam 14 w pt prywatnie i 18 we wt NFZ :p
HAHA, bo tak wynikało z wiadomości, że ty też w poniedziałek. I sprawdzałam w kalendarzu czy się nie pomyliłam z moim terminem. A przecież moja ginekolog nie przyjmuje w piątek. :D
Ło..
To już ujrzysz piękne serduszko 💗💗💗
Mam taką nadzieję! Ale oczywiście boję się, że może być za wcześnie żeby je ujrzeć. Przez tą betę, która przyrasta na granicy. Czasami ten jeden dzień robi różnicę.
W ogóle nie dociera do mnie, że już to serduszko. Jak! To niesamowite. ♥️
Czy będziecie robiły betę przed wizytą? Bo chyba beta musi być 10 000 aby można było usłyszeć serduszko?

HAHA, bo tak wynikało z wiadomości, że ty też w poniedziałek. I sprawdzałam w kalendarzu czy się nie pomyliłam z moim terminem. A przecież moja ginekolog nie przyjmuje w piątek. :D

Mam taką nadzieję! Ale oczywiście boję się, że może być za wcześnie żeby je ujrzeć. Przez tą betę, która przyrasta na granicy. Czasami ten jeden dzień robi różnicę.
Czy będziecie robiły betę przed wizytą? Bo chyba beta musi być 10 000 aby można było usłyszeć serduszko?
Ogólnie przyjmuje sie, że przy becie powyżej 10000 widać serduszko. Badania wskazują też, że pracę serca można zaobserwować ok. 40 dnia ciąży (w niektórych przypadkach nawet już od 35).

Ja miałam nie robić ale chyba nie wytrzymam z napięcia i jeszcze jutro pojadę na bete.. bo w pon miałam 5000 więc już powinna chyba poszybować.

reklama