A wizytę mam 17.04A kiedy była ostatnia cytologia? Może jakaś resztka uplawow.. nie martw się na zapas, obserwuj.
Kiedy wizytę u gin masz?
reklama
Jovi
Fanka BB :)
Wszystkie mamy w podobnej okolicy czasu !! Jeju już się nie mogę doczekać.. to napięcie mnie wykończy do piątkuA wizytę mam 17.04
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ja również mam 17.04 ale dopiero o 20. W ogóle jestem w szoku, że tak szybko doktor zdecydowała się na wizytę. Będzie 6+1
Piątku? 17.04 to nie poniedziałek?Wszystkie mamy w podobnej okolicy czasu !! Jeju już się nie mogę doczekać.. to napięcie mnie wykończy do piątku
Mademoiselle_Nika
Moderator
Próg bardzo ładny. Ja miałam 1.04 proga 27, a 4.04 29.Dzisiaj powtarzałam betę
4.04 - 195
6.04 - 600
Progesteron mam 36,3 ng/ml.
Myślicie ze ten progesteron jest ok?
Jovi
Haha tak 17 tak ja mam 14 w pt prywatnie i 18 we wt NFZJa również mam 17.04 ale dopiero o 20. W ogóle jestem w szoku, że tak szybko doktor zdecydowała się na wizytę. Będzie 6+1
Piątku? 17.04 to nie poniedziałek?
Alexz89
Ło..Ja również mam 17.04 ale dopiero o 20. W ogóle jestem w szoku, że tak szybko doktor zdecydowała się na wizytę. Będzie 6+1
Piątku? 17.04 to nie poniedziałek?
To już ujrzysz piękne serduszko
Mademoiselle_Nika
Moderator
HAHA, bo tak wynikało z wiadomości, że ty też w poniedziałek. I sprawdzałam w kalendarzu czy się nie pomyliłam z moim terminem. A przecież moja ginekolog nie przyjmuje w piątek.Haha tak 17 tak ja mam 14 w pt prywatnie i 18 we wt NFZ
Mam taką nadzieję! Ale oczywiście boję się, że może być za wcześnie żeby je ujrzeć. Przez tą betę, która przyrasta na granicy. Czasami ten jeden dzień robi różnicę.Ło..
To już ujrzysz piękne serduszko
W ogóle nie dociera do mnie, że już to serduszko. Jak! To niesamowite.
Czy będziecie robiły betę przed wizytą? Bo chyba beta musi być 10 000 aby można było usłyszeć serduszko?
Alexz89
Ogólnie przyjmuje sie, że przy becie powyżej 10000 widać serduszko. Badania wskazują też, że pracę serca można zaobserwować ok. 40 dnia ciąży (w niektórych przypadkach nawet już od 35).HAHA, bo tak wynikało z wiadomości, że ty też w poniedziałek. I sprawdzałam w kalendarzu czy się nie pomyliłam z moim terminem. A przecież moja ginekolog nie przyjmuje w piątek.
Mam taką nadzieję! Ale oczywiście boję się, że może być za wcześnie żeby je ujrzeć. Przez tą betę, która przyrasta na granicy. Czasami ten jeden dzień robi różnicę.
Czy będziecie robiły betę przed wizytą? Bo chyba beta musi być 10 000 aby można było usłyszeć serduszko?
Jovi
Ja miałam nie robić ale chyba nie wytrzymam z napięcia i jeszcze jutro pojadę na bete.. bo w pon miałam 5000 więc już powinna chyba poszybować.HAHA, bo tak wynikało z wiadomości, że ty też w poniedziałek. I sprawdzałam w kalendarzu czy się nie pomyliłam z moim terminem. A przecież moja ginekolog nie przyjmuje w piątek.
Mam taką nadzieję! Ale oczywiście boję się, że może być za wcześnie żeby je ujrzeć. Przez tą betę, która przyrasta na granicy. Czasami ten jeden dzień robi różnicę.
reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
No nic, zobaczymy jak będzie. Może się ogarnie z tego leniuchowania i zabierze za odpowiednia pracę.
Jak się czujecie?
Jak się czujecie?