reklama
Blondi_87
Fanka BB :)
Dobry jest, w normie - pamiętajmy że jest skokowe wydzielanieBeta ładna.. ale progesteron też niski mimo że jestem na duphastonie.
Zobacz załącznik 1514327
olka11135
Beta ładna.. ale progesteron też niski mimo że jestem na duphastonie.
Zobacz załącznik 1514327
Niski progesteron to jest 10ng lub poniżej i taki jest wskazaniem do jego suplementacji.
Twój jest wysoki bo ponad 100% niż minimum. Do tego duphaston nie wychodzi we krwi więc to nie jest "prawdziwy" wynik
Jovi
Uf No to jestem już spokojniejsza. Może tym razem sie udaNiski progesteron to jest 10ng lub poniżej i taki jest wskazaniem do jego suplementacji.
Twój jest wysoki bo ponad 100% niż minimum. Do tego duphaston nie wychodzi we krwi więc to nie jest "prawdziwy" wynik
Blondi_87
Takie widełki gdzieś niedawno znalazłam - ciąża znajomej cały czas ma ok 12-14 progesteron a rozwija się prawidłowo. Ginekolodzy wcale tak szybko nie rwa się do suplementacji jak są w normie pomiary - a przynajmniej tych których ja znam
Załączniki
Jovi
Wow. No oby choć w sumie teraz patrzyłam na kalkulator... I wg kalkulatora ten przyrost jest nieprawidłowy..Takie widełki gdzieś niedawno znalazłam - ciąża znajomej cały czas ma ok 12-14 progesteron a rozwija się prawidłowo. Ginekolodzy wcale tak szybko nie rwa się do suplementacji jak są w normie pomiary - a przynajmniej tych których ja znam
Madame JS
Bo na etapie tak wysokiej bety przyrosty już nie są rak spektakularne...Wow. No oby choć w sumie teraz patrzyłam na kalkulator... I wg kalkulatora ten przyrost jest nieprawidłowy.. Zobacz załącznik 1514344
Blondi_87
Beta ma największy sens do ok 1000 - potem przyrosty zwalniają i nie jest już to miarodajne - ginekolodzy na tym etapie co jestes sugerują się już tylko obrazem usg więc spokojnie... Każdej tempo przyrostu zwalnia tylko większość już nie bada bo to nie ma sensuWow. No oby choć w sumie teraz patrzyłam na kalkulator... I wg kalkulatora ten przyrost jest nieprawidłowy.. Zobacz załącznik 1514344
Jovi
Okej. Też wahałam się... ale ostatnia ciąża zatrzymała się na 5000 tak samo i nie dawało mi to spokoju..
A dziś jeszcze ukłucia w brzuchu i schiza. Ale jak tak... uzbrajam się w cierpliwość! I czekam do piątku..
Mój mąż jeszcze nie wie, czekam na 100% potwierdzenia że jest ok i na serduszko, także będzie mieć szok
A dziś jeszcze ukłucia w brzuchu i schiza. Ale jak tak... uzbrajam się w cierpliwość! I czekam do piątku..
Mój mąż jeszcze nie wie, czekam na 100% potwierdzenia że jest ok i na serduszko, także będzie mieć szok
reklama
Blondi_87
Rozumiem Cię bo też jestem po poronieniu, ale jak widzisz wszystko idzie okOkej. Też wahałam się... ale ostatnia ciąża zatrzymała się na 5000 tak samo i nie dawało mi to spokoju..