Blondi_87
Fanka BB :)
Na zdjęciu nie widać, ale ciąża może być ciut młodsza niż wg daty miesiączkiTo u Ciebie widać przynajmniej ciałko. U mnie powiedział, ze jeszcze nie widzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zdjęciu nie widać, ale ciąża może być ciut młodsza niż wg daty miesiączkiTo u Ciebie widać przynajmniej ciałko. U mnie powiedział, ze jeszcze nie widzi
mi według miesiączki 6-7 tydzieńWg miesiączki 6
nie zamartwiaj się na zaś, bądź dobrej myśli.To u Ciebie widać przynajmniej ciałko. U mnie powiedział, ze jeszcze nie widzi
Tylko 5 (97) i 7 (255,5) kwietnia. Progesteron w obu około 33.nie zamartwiaj się na zaś, bądź dobrej myśli.
Robiłaś betę?
Też mam termin na 5 grudniaŚwietne wiadomośći.
i dlatego nie czytaj i nie szukaj nic w necie! Każda ciąża jest inna. Jeśli Cię to martwi to idź na koniec tygodnia do gin. aby zrobił Ci ponownie usgTylko 5 (97) i 7 (255,5) kwietnia. Progesteron w obu około 33.
Niby zdaje sobie sprawę, ze ciąża może być młodsza bo dopiero 2 dni po spodziewanym terminie miesiączki wyszedł mi pozytywny test i to z blada (nie cieniem) kreska ale widoczna na pierwszy rzut oka. Ale znalazłam już tyle w internecie, ze przy pęcherzyku 1 cm powinien być już widoczny zarodek, ze ja się chyba poddaje z jakimkolwiek myśleniem pozytywnym
ja też się martwię . 13 kwietnia lekarz widział jedynie ciałko żółte w jajniku. Wtedy ja nawet nie wiedziałam o ciąży wolałam go nie pytać jakie są szanse i czy coś więcej widać żeby nie robić sobie nadziei . 15 kwietnia testy pozytywne . Okres miałam od 3 do 10 marca.Tylko 5 (97) i 7 (255,5) kwietnia. Progesteron w obu około 33.
Niby zdaje sobie sprawę, ze ciąża może być młodsza bo dopiero 2 dni po spodziewanym terminie miesiączki wyszedł mi pozytywny test i to z blada (nie cieniem) kreska ale widoczna na pierwszy rzut oka. Ale znalazłam już tyle w internecie, ze przy pęcherzyku 1 cm powinien być już widoczny zarodek, ze ja się chyba poddaje z jakimkolwiek myśleniem pozytywnym
Lekarz u którego byłam kazal mi przyjść za tydzień w poniedziałek. Bo powiedzial, ze porównamy z tym co było lub nie było dzisiaj. A we wtorek mam wizytę u prywatnego, innego - zaplanowana od momentu pierwszego pozytywnego testu, dopiero wtedy miałam iść pierwszy raz. Bo terminy do niego takie są, to lekarz co jest ordynatorem w szpitalu wiec obłożenie ma spore w prywatnym gabinecie.i dlatego nie czytaj i nie szukaj nic w necie! Każda ciąża jest inna. Jeśli Cię to martwi to idź na koniec tygodnia do gin. aby zrobił Ci ponownie usg
Kiedy kolejna wizyta? Jeśli pisałaś gdzieś wyżej to przepraszam, umknęło mi w dzisiejszym „szale emocji” ..ja też się martwię . 13 kwietnia lekarz widział jedynie ciałko żółte w jajniku. Wtedy ja nawet nie wiedziałam o ciąży wolałam go nie pytać jakie są szanse i czy coś więcej widać żeby nie robić sobie nadziei . 15 kwietnia testy pozytywne . Okres miałam od 3 do 10 marca.