reklama
G
guest-1708243405
Gość
A jaki wiek ciąży wyszedł lekarzowi z USG?
Załączniki
G
guest-1708243405
Gość
Ja chodzę z LuxMed..Mi w poprzedniej ciąży jeden lekarz na sprzęcie z pakietu medycznego wmawiał puste jajo płodowe, poleciałam prywatnie na dobrym sprzęcie a tam piękny zarodek z akcją serca.
Dlatego właśnie o sprzęt pytam.![]()
Elph
Fanka BB :)
Ja, ale dopiero w piątek:d będzie pewnie coś między 5+1 a 5+5Tak w ogóle ,ktoś w tym tygodniu wizytuje oprócz mnie?
Jak szybko dzisiaj
Ja biorę 75 wieczorem.A bierze któraś z was ten acard? Czytałam, że to lek przeciw zakrzepowy.
a z twoich obliczeń jaki tydzień ciąży wychodzi?Wyszłam z gabinetu. Wszystko ok. Pęcherzyk we wtorek miał 0.22 mm dzisiaj 1.1 cm. Póki co nie widać zarodka, mam przyjść za tydzień ale podobno kształt i otoczka są dobre. Nie wiem, nie uspokoiło mnie to
G
guest-1708243405
Gość
Wg miesiączki 6a z twoich obliczeń jaki tydzień ciąży wychodzi?
też mam rozwalone cykle, ale wiem kiedy miałam owulację i z moich obserwacji był to 3-4 kwietnia. Teraz jak byłam 13 kwietnia to jeszcze nic nie było widać ale wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży. Testy zrobiłam 15 kwietnia i wyszły pozytywnie. Dlatego czekam do 8 maja na wizytęJa chodzę z LuxMed..
![Disappointed face :disappointed: 😞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61e.png)
B
B206
Gość
Ja brałam razem z clexane ale z uwagi że od 2 tyg mam plamienia żywą krwia zalecono mi odstawienie acardu i pozostanie przy samej heparynieA bierze któraś z was ten acard? Czytałam, że to lek przeciw zakrzepowy.
VERONICA89
Fanka BB :)
kochana jesteśmy w podobnym terminie. Ja @ miałam 3.03, dzisiaj też byłam na USG pęcherzyk i ciałko widoczne, lekarka powiedziała że wszystko na swoim miejscu i że pewnie owu była później. Wizytę mam na koniec miesiącaWg miesiączki 6
reklama
G
guest-1708243405
Gość
To u Ciebie widać przynajmniej ciałko. U mnie powiedział, ze jeszcze nie widzikochana jesteśmy w podobnym terminie. Ja @ miałam 3.03, dzisiaj też byłam na USG pęcherzyk i ciałko widoczne, lekarka powiedziała że wszystko na swoim miejscu i że pewnie owu była później. Wizytę mam na koniec miesiąca