reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Co było widać na usg? Moja tez pierwsza, stresuje się bardzo. U mnie na usg tylko pęcherzyk w 5+5 wg miesiączki, jednak lekarz stwierdził ze ciąża młodsza na pewno. Chociaż poinformował mnie tez, ze zdążają sie puste jaja i ze nie moze być tylko kolorowo, także mnie o tym informuje.
było widać pęcherzyk oraz tak zwany pierścionek zaręczynowy. Ja nie wyliczam z miesiączki ponieważ wiem dokładnie kiedy nastąpił stosunek i z tego wyliczam. Śmiejemy się z chłopkiem, że to „złoty strzał”. We wtorek idę ponownie do lekarza po recepty na zastrzyki zobaczymy czy będzie kolejne usg. Jak nie to 27 idę na usg do tego samego lekarza.

reklama
Co było widać na usg? Moja tez pierwsza, stresuje się bardzo. U mnie na usg tylko pęcherzyk w 5+5 wg miesiączki, jednak lekarz stwierdził ze ciąża młodsza na pewno. Chociaż poinformował mnie tez, ze zdążają sie puste jaja i ze nie moze być tylko kolorowo, także mnie o tym informuje.
Ja w pierwszej ciąży byłam w 5+4 I też był tylko pęcherzyk a na następnej już serduszko w 7 tyg

Ja w końcu dziś czuje się lepiej ale to dopiero 9 rano xD wstałam 2 godz temu, nawet miałam siłę żeby się umalować i ogarnąć. Mogłoby tak być cały czas 😇

Ja właśnie wczoraj chyba wywołałam wilka z lasu tym, ze czułam się świetnie…
Zjadłam obiad i mnie pozamiatało, objadlam się fest i dołożyłam jeszcze na koniec loda a później walczyłam z niestrawnością…
Dziś trochę boli podbrzusze ale podobno to normalne🙆‍♀️

Hej przyszłam się przywitać. Wczoraj ciąża potwierdzona u lekarza na moje 5t 3 d. Dostałam skierowania na badania i zastrzyki z heparyny( wydaje mi się ze to wina mojego BMI) Moja pierwsza ciąża trochę się stresuje poronieniem.
miałaś jakieś inne podstawy do tej heparyny czy tak po prostu zadecydował lekarz?

Mam wynik! 🥹

Załączniki

• IMG_5427.jpeg
    IMG_5427.jpeg
    286,4 KB · Wyświetleń: 188
reklama