reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
W ogóle mam apkę ciążową w którą nie weszłam odkąd dowiedziałam się że z ostatniej ciąży nici.
I czasem sobie myślę, czy już teraz tam wejść, włączyć poronienie i kolejną ciążę, czy jeszcze poczekać chociaż do piątkowej wizyty. Ale chyba poczekam. Jak zobaczę mój "teoretyczny" tydzień poprzedniej ciąży to wolę go widzieć z myślą że chociaż mam kropeczkę na USG.

W ogóle mam apkę ciążową w którą nie weszłam odkąd dowiedziałam się że z ostatniej ciąży nici.
I czasem sobie myślę, czy już teraz tam wejść, włączyć poronienie i kolejną ciążę, czy jeszcze poczekać chociaż do piątkowej wizyty. Ale chyba poczekam. Jak zobaczę mój "teoretyczny" tydzień poprzedniej ciąży to wolę go widzieć z myślą że chociaż mam kropeczkę na USG.
Ja też założyłam dopiero jak osiągnęłam starsza ciążę niż te poroniona... Chyba naturalny odruch

Też musiałam przez to przejść, wykasowałam i zaczęłam od nowa :<

Hej przyszłam się przywitać. Wczoraj ciąża potwierdzona u lekarza na moje 5t 3 d. Dostałam skierowania na badania i zastrzyki z heparyny( wydaje mi się ze to wina mojego BMI) Moja pierwsza ciąża trochę się stresuje poronieniem.

reklama
Hej przyszłam się przywitać. Wczoraj ciąża potwierdzona u lekarza na moje 5t 3 d. Dostałam skierowania na badania i zastrzyki z heparyny( wydaje mi się ze to wina mojego BMI) Moja pierwsza ciąża trochę się stresuje poronieniem.
Co było widać na usg? Moja tez pierwsza, stresuje się bardzo. U mnie na usg tylko pęcherzyk w 5+5 wg miesiączki, jednak lekarz stwierdził ze ciąża młodsza na pewno. Chociaż poinformował mnie tez, ze zdążają sie puste jaja i ze nie moze być tylko kolorowo, także mnie o tym informuje.