pluto_nova
Moderator
wystarczająco jestem zestresowana tą sytuacją i nie mam ochoty się tłumaczyć co 5 sekundTy no ale w necie do tego labo wyskakują numery
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wystarczająco jestem zestresowana tą sytuacją i nie mam ochoty się tłumaczyć co 5 sekundTy no ale w necie do tego labo wyskakują numery
Chciałam być pomocnawystarczająco jestem zestresowana tą sytuacją i nie mam ochoty się tłumaczyć co 5 sekund
to jest stary nr do Diagnostyki, już tam jej nie ma, jest teraz AlabChciałam być pomocna
Laboratorium Diagnostyki - Lubin, ul. Generała Józefa Bema 5-6 - Badania Krwi
Punkt badań w Lubinie ul. Gen. Józefa Bema 5/6. Wykonaj morfologię krwi, badania moczu, kału, genetyczne i inne. Odbierz wyniki - zadbaj o zdrowie!badaniakrwi.pl
Co za uje! Trzony jedne, dawać wyniki! Jeszcze kurde przy szpitalu to powinny być szybko a nie.to jest stary nr do Diagnostyki, już tam jej nie ma, jest teraz Alab
Ja też założyłam dopiero jak osiągnęłam starsza ciążę niż te poroniona... Chyba naturalny odruchW ogóle mam apkę ciążową w którą nie weszłam odkąd dowiedziałam się że z ostatniej ciąży nici.
I czasem sobie myślę, czy już teraz tam wejść, włączyć poronienie i kolejną ciążę, czy jeszcze poczekać chociaż do piątkowej wizyty. Ale chyba poczekam. Jak zobaczę mój "teoretyczny" tydzień poprzedniej ciąży to wolę go widzieć z myślą że chociaż mam kropeczkę na USG.
W ogóle dużo nas tutaj po przejściach. To trochę pocieszające, że jest tyle osób które nas rozumieją, chociaż oczywiście najlepiej by było jakby te sytuacje po prostu się nie zdarzały.Ja też założyłam dopiero jak osiągnęłam starsza ciążę niż te poroniona... Chyba naturalny odruch
Też musiałam przez to przejść, wykasowałam i zaczęłam od nowa :<W ogóle mam apkę ciążową w którą nie weszłam odkąd dowiedziałam się że z ostatniej ciąży nici.
I czasem sobie myślę, czy już teraz tam wejść, włączyć poronienie i kolejną ciążę, czy jeszcze poczekać chociaż do piątkowej wizyty. Ale chyba poczekam. Jak zobaczę mój "teoretyczny" tydzień poprzedniej ciąży to wolę go widzieć z myślą że chociaż mam kropeczkę na USG.
Co było widać na usg? Moja tez pierwsza, stresuje się bardzo. U mnie na usg tylko pęcherzyk w 5+5 wg miesiączki, jednak lekarz stwierdził ze ciąża młodsza na pewno. Chociaż poinformował mnie tez, ze zdążają sie puste jaja i ze nie moze być tylko kolorowo, także mnie o tym informuje.Hej przyszłam się przywitać. Wczoraj ciąża potwierdzona u lekarza na moje 5t 3 d. Dostałam skierowania na badania i zastrzyki z heparyny( wydaje mi się ze to wina mojego BMI) Moja pierwsza ciąża trochę się stresuje poronieniem.