reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Tez nie mam mdłości, brak jakiś spektakularnych boli brzucha, piersi czy jajników, ogólnie samopoczucie póki co zacne az idzie zapomnieć ze jest się w ciąży. Natomiast libido wysokie tak jak apetyt🤡
Ooo to u mnie identycznie 😁 tylko ja czekam do wizyty. Bo z każdą ciążą miałam problemy z torbielami na jajnikach. W pierwszej ciąży miałam torbiel 2 cm i niestety poroniłam w 12 tygodniu. Po poronieniu torbiel zniknęła zaszłam w drugą ciążę torbiel 5 cm ciąża leżąca na tabletkach i niestety wstrzemięźliwość przez prawie całą ciążę. Więc póki nie wyjde z gabinetu lekarza i nie dostanę Zielonego światła to stary niestety śpi w innym pokoju.

reklama
Ooo to u mnie identycznie 😁 tylko ja czekam do wizyty. Bo z każdą ciążą miałam problemy z torbielami na jajnikach. W pierwszej ciąży miałam torbiel 2 cm i niestety poroniłam w 12 tygodniu. Po poronieniu torbiel zniknęła zaszłam w drugą ciążę torbiel 5 cm ciąża leżąca na tabletkach i niestety wstrzemięźliwość przez prawie całą ciążę. Więc póki nie wyjde z gabinetu lekarza i nie dostanę Zielonego światła to stary niestety śpi w innym pokoju.
a który masz tc?:)

Ja dziś z rana mega mdłości już widziałam siebie w toalecie dwa razy zwisająca nad muszlą 🤣 w ciąży z córką wymiotowałam tylko 3 razy teraz mam codziennie takie nudności może to na chłopca ale nie chce tego przeżywać okropne uczucie jak co chwila chce się wymiotować

Ja dziś z rana mega mdłości już widziałam siebie w toalecie dwa razy zwisająca nad muszlą 🤣 w ciąży z córką wymiotowałam tylko 3 razy teraz mam codziennie takie nudności może to na chłopca ale nie chce tego przeżywać okropne uczucie jak co chwila chce się wymiotować
Mi się jeszcze nie zdążyło póki co. 🤷

Naprawdę dziewczyny, cieszcie się z ciąży bezobjawowej. Wiele bym dała by móc normalnie funkcjonować. Całe szczęście mąż rozumie i zajmuje się dzieckiem cały dzień 💗

reklama
super ♥️ A ja dalej nie mam wyników, mimo zapewnień Pani z labo, że będą dzisiaj… 🫣
No nie :( ale może zaraz wrzucą, dostajesz powiadomienie czy musisz odświeżać?
Ja muszę odświeżać ale pojechałam na działkę i nie zabrałam kodu do odbioru wyników, więc mnie tym razem ominęło odświeżanie :D