Jovi
Fanka BB :)
Wrzuciłam fotkę tutaj na forum. Tal było i woreczek żółtkowy ładnie połączony.A możesz napisać jaki widok USG jest w 7 +1 ? Na pewno serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuciłam fotkę tutaj na forum. Tal było i woreczek żółtkowy ładnie połączony.A możesz napisać jaki widok USG jest w 7 +1 ? Na pewno serduszko
Woreczek?Wrzuciłam fotkę tutaj na forum. Tal było i woreczek żółtkowy ładnie połączony.
Hahaha pęcherzyk miałam na myśliWoreczek?
Pewnie jest też mowa o zapewnieniu warunków do takiej pracy zdalnej albo pracownik, jeżeli chce swoje prywatne sprzęty wykorzystywać to pracodawca też musi rozważyć taką możliwość, nie wiem czy nawet nie musi mu oddać hajsu za prąd
Pracuje w sektorze publicznym i zanim się pracodawca zaopatrzył w odpowiednie laptopy dla pracowników do pracy zdalnej to minął rok
Z tego co się orientuję to jest jakiś symboliczny dodatek za zużytą energię elektryczną podczas pracy zdalnej w domu
Cudowniehej ja wczoraj miałam wizytę 6+3. Jest zarodek, bije serduszko
Cześć, gratulujęhej ja wczoraj miałam wizytę 6+3. Jest zarodek, bije serduszko
dawaj znać jak dostaniesz wynikiJa zaraz jadę na powtórkę bety i się cykam
Trzymam kciuki powtórkę czy już potrójkęJa zaraz jadę na powtórkę bety i się cykam