Nel331
Fanka BB :)
5 dniowyA ilu dniowy zarodek miałaś transferowany?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 dniowyA ilu dniowy zarodek miałaś transferowany?
To czemu wczoraj 6+3? Wg kalkulatora wychodzi że dziś jest 7+2?5 dniowy
Dziękuję chce w to wierzyć że tak jestOczywiście, że spróbuj się dostać do gin, na pewno Cie to uspokoi.
Ale mnie też boli brzuch, kluje i to dobry znak. Bo rozciąga się macica. Więc daj sobie czas odpoczywaj i daj rosnąć
Gratulacje ❤❤❤Ja byłam wczoraj wieczorem na wizycie i jest serduszko byłam 6+1, chociaż ginekolog stwierdził że dwa dni młodsza ciąża teraz wizyta za 4 tygodnie
Termin na 09.12
A ja nie mam mdłości nie mam wymiotów ale czuję jakbym puchła z minuty na minutę. Chciałabym chociaż z raz mieć mdłości.Ja dziś zdycham i to dosłownie. Mam giga mdłości i mam lenia. Do tego cycki chcą mi eksplodować, że aż muszę poprosić męża by mi je rozmasował trochę. I oczywiście ból brzucha i jajnika.