reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

Słabo troszkę 😪 byłam ba tym forum od końca ciąży- można to sprawdzić i nagle ktoś zakłada prywatną grupę a mnie nie dodał...przykre to.

reklama
Już jakiś czas temu szukałam info co się dzieje u grudniowych Mam i nic
Wiesz przez 1.5 roku znamy się jak łyse konie i zdecydowanie nie chcemy nikogo z zewnątrz kto nie był z nami od początku :)
Ale spokojnie możesz napisać tutaj z czym masz problem :)
Tylko też warto dodać kiedy mniej więcej maluch się urodził bo wiesz - jest ogromna różnica po między dzieckiem z 1 grudnia, a takim jak moje praktycznie z 31 grudnia :)

Słabo troszkę 😪 byłam ba tym forum od końca ciąży- można to sprawdzić i nagle ktoś zakłada prywatną grupę a mnie nie dodał...przykre to.

Ale jak nagle? :D Grupa prywatna powstała 6 maja 2023 :) więc praktycznie 1.5 roku temu, zostały tam tylko zgrane dziewczyny bo nie potrzebujemy kogoś kto chce od czasu do czasu poczytać.
Ja miałam termin na 31.12, byłam po długich staraniach, ciąży pozamacicznej, a spokojnie w maju zdążyłam się dodać i zapisać na prywatną - mimo, że ledwo wtedy żyłam i byłam na kroplówkach mając jeszcze 2 innych dzieci

Nie takie nagle bo pod koniec pierwszego trymestru... Nie pamiętam dokładnie kiedy ale prawie całą ciążę tam jestesmy
Edit @olka11135 już nawet napisała widzę konkretną datę

Ok, myślałam że to wszystko stało się później. Ja założyłam konto dopiero pod koniec ciąży bo wcześniej nie czułam potrzeby. Wiedziałam, że bardziej przyda się jak Młody się urodzi. No to trudno. Pewnie macie milion spraw rozłożonych na części pierwsze ale ok rozumiem takie macie zasady. Powodzenia dla Was i Waszych pociech!

I serio teraz mam tutaj pytać? Pewnie będę powielać pytania, które już rozwiązaliście razem. Nie da się wkupic jakoś w wasze łaski? 🙏 Nie chce być tylko biernym słuchaczem choc jestem pierwszy raz mamą wiec doświadczenie raczej nikłe...

I serio teraz mam tutaj pytać? Pewnie będę powielać pytania, które już rozwiązaliście razem. Nie da się wkupic jakoś w wasze łaski? 🙏 Nie chce być tylko biernym słuchaczem choc jestem pierwszy raz mamą wiec doświadczenie raczej nikłe...

Ale co jest w tym złego?
Czy naprawdę myślisz, że ktoś kto urodził dziecko 31.12 nie powielił pytania kogoś kto urodził je pi razy oko (nie chce mi się sprawdzać dokładnie) 10.11? (tak takie są różnie między dziećmi prawie 2 miesiące)

Tematy często wracają przy okazji innych. Jak masz jakiś problem to serio pisz, wiadomo nie każda ma tu dalej powiadomienia, ale ja np. mam :) i jak mam czas to chętnie pomogę. Szczególnie, że mam 3 dziecko i uwierz każde jest zupełnie inne

Pytaj śmiało,
I tak nie przeczytasz 1.5 roku postów, tak czy siak ktoś będzie musiał powielić odpowiedź jeśli już takie zagadnienie bylo

Ale co jest w tym złego?
Czy naprawdę myślisz, że ktoś kto urodził dziecko 31.12 nie powielił pytania kogoś kto urodził je pi razy oko (nie chce mi się sprawdzać dokładnie) 10.11? (tak takie są różnie między dziećmi prawie 2 miesiące)

Tematy często wracają przy okazji innych. Jak masz jakiś problem to serio pisz, wiadomo nie każda ma tu dalej powiadomienia, ale ja np. mam :) i jak mam czas to chętnie pomogę. Szczególnie, że mam 3 dziecko i uwierz każde jest zupełnie inne
Dziękuję za Twoje slowa🤗 mam już chyba kryzys po tych 10 miesiącach...

reklama
Pierwszy temat: syn miał podaną 2. dawkę meningokokowów (Boxero) I 3 dni gorączki po 39 stopni która schodziła po ok 30 minutach od podania paracetamol. Po pierwszej dawce mial niecałą dobe i pozniej bylo ok. Później pół dnia bez gorączki i znów się pojawiła. Mamy już tak 2 dzień czyli w sumie 5 dni. Czy ktoś z Was tak miał? Może to zbiegło się ząbkowanie lub skok rozwojowy? Syn rozpoczął 10 miesiąc 24.09.