reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

A mówili mi, że to się zmieni w ciąży i po .. dzisiejszy dzień witam z migrena, co prawda ból 3/10. Tabletek nie wzięłam żadnych, nie chce truć fasolki.
Za to zamówiłam sobie sushi z pieczonym łososiem i puszeczką coli, musiałam 😔🤤☠️

reklama
A mówili mi, że to się zmieni w ciąży i po .. dzisiejszy dzień witam z migrena, co prawda ból 3/10. Tabletek nie wzięłam żadnych, nie chce truć fasolki.
Za to zamówiłam sobie sushi z pieczonym łososiem i puszeczką coli, musiałam 😔🤤☠️
Ja normalnie nie miewam migren (raz na kilka lat) a w ciąży już 2 razy i to z wymiotami więc też się ratowałam Pepsi 🤣

Ja to żyję na kawie i coli zero. Staram się nie przekraczać dobowej maksymalnej dawki kofeiny i ograniczać colę, ale ciężko jest nie być wykończoną przy szybkim i głośnym dziecku 🙈 razem z mężem już ledwo żyjemy 🙈

Ja przed ciąża potrafiłam butelkę 2l w ciągu dnia wypić. Wiec to i tak jest wyczyn, ze teraz raz na jakiś czas wypije tylko puszkę

A kawę kupiłam sobie bezkofeinową ale póki co kawa - pachnie mi a może nawet nie skłamie jeśli powiem - ze śmierdzi mi czymś spalonym

Pocieszenie dla mnie, chociaż pewnie byś wolała ich nie mieć.
Powiem Ci że na tyle się przyzwyczaiłam po tylu tygodniach że jak się trafił dzień bez plamien niedawno to czułam się nieswojo 🤣 ale zaraz z pomocą przyszło USG i wróciło do normy haha jakkolwiek dziwnie to nie zabrzmi 😉

reklama