Mi pokazuje 8-9 tydzień, zależy od kalkulatora z którego korzystam. Według mojej aplikacji 8t4dPowodzenia wszystkim dziś wizytującym!
Po ostatniej wizycie mogę teoretycznie dopisać się ponoć na 2.12. ;-)
Dla porównania, @Blondi_87 @denis210720 @AGabi89 , który macie dziś tc?
reklama
Sojka
Fanka BB :)
To jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja też ponad rok od poprzedniej ciąży i też 2 poronienia za mną i też muszę czekać te 2 tygodnie żeby coś się wyjaśniło i żeby było trochę więcej wiadomoGratulacje. Tez po 1.5 roku staran. Termin wylicza mi 1 stycznia 2024 . Jestem po dwóch poronieniach i bardzo się boję co pokażą 2 kolejne tygodnie.
Mario95
czego ty się kobieto jeszcze chcesz wiecej dowiedzieć ?? kobiecie nigdy nie dogodziszJa mam 8+6 jestem po USG na nfz dziecko się rozwija ciąża zywa serce bije - koniec haha dziś założono mi wreszcie kartę ciąży więc mogę z moją cukrzyca iść spokojnie do diabetologa hehe wieczorem druga wizyta prywatna liczę że dowiem się czegoś więcej
GGratuluję dobrych wieści
G
guest-1708243405
Gość
budzę się koło 3/4 na siku, pomimo robienia go koło 22. Potem mąż wychodzi koło 7 do pracy i nie moge zasnąć. A w środku dnia chodzę nieprzytomna i moge leżeć cały dzień, bo chce mi się spac po przejściu do sklepu, który jest rzut beretem.Milego dnia i kciuki za wizytujace dzis dziewvzyny czy wy tez macie problemy ze spaniem ??
Butterfly.
moja szwagierka ma bliźniaczki dwujajoweA szkoda moim marzeniem są bliźnięta
Blondi_87
Wścibska jestem - długość ile uderzeń na min serduszka np no i żeby ktoś dał mi się wreszcie przyjrzeć hehe ale podobno te zmiany obok otorbione krwiaki się wchłaniają - zapomniałam że jeszcze to powiedziałczego ty się kobieto jeszcze chcesz wiecej dowiedzieć ?? kobiecie nigdy nie dogodzisz
GGratuluję dobrych wieści
Sojka
Ja to wieczorem zasypiam bez problemu, ale jak się w nocy obudzę to tona czarnych myśli uniemożliwia mi spokojny sen...Milego dnia i kciuki za wizytujace dzis dziewvzyny czy wy tez macie problemy ze spaniem ??
Blondi_87
Ja w nocy śpię cudnie - męczą mnie raczej poranne pobudki na lekiMilego dnia i kciuki za wizytujace dzis dziewvzyny czy wy tez macie problemy ze spaniem ??
Sojka
Ja bym chciała żeby ten czwartek w już w grudniu a tu jeszcze tyyyyyle czasu ;-)W końcu czwartek!!
reklama
Sojka
No ja to jestem chodzący stres... zakuje to już czarne myśli, ciągle sprawdzam czy cycki mnie bolą, zamartwiam się że nie mam mdłości itp itd... i brak koncepcji co z tym zrobić jak nic nie mogę zrobić ;-)Ja trochę szybciej bo 11 wizyta, ale i tak się trochę boję i stresuj. Najlepsze jest to, że przy córce czułam tylko adrenalinę i ciekawość żeby zobaczyć ją na USG, zero strachu, niepewności.