olka11135
Fanka BB :)
@olka11135 lepiej się czujesz?
Czuję totalną obojętność. Plus, że mam dużo pracy więc myślę o czym innym
Milego dnia i kciuki za wizytujace dzis dziewvzyny czy wy tez macie problemy ze spaniem ??
Ja wręcz przeciwnie. Choruję na depresję biorę antydepresanty i brałam leki wyciszające, mające działanie też nasenne żeby w ogóle spać bo mogłam nie spać tygodniami (pozdrawiam te które widziały film "Mechanik") ale nie można ich brać w ciąży więc od razu po teście je odstawiłam - na szczęście ciąża działa na mnie usypiająco, śpię bardzo dobrze, mam miłe sny - zdecydowanie na plus
@Blondi_87 @olka11135 @JustynaM69 @Aga2895 @wiktoria708 na którą macie wizytę. Koniecznie dajcie znać. Trzymam kciuki
Na 12.30 - ale to lux med więc trochę jak NFZ (mimo, że wizyta z USG). Nie spodziewam się po niej zbyt wiele
Łącze się z Wami w stresie Ja muszę czekać 4 tygodnie do pierwszego usg, tez się cykam okropnie. Ale nie miejcie czarnych myśli, myślcie dobrze. Mi się dzisiaj śniło, ze poroniłam… właśnie przez to, ze wczoraj cały dzień się nakręciłam.
Idźcie na spacer, posprzątajcie w domu, zajmijcie czymś myśli
U mnie dziś rano było na minusie xD także ten spacer to nie taki pikuś. Ja to mm raczej za dużo myśli bo praca, bo dzieci, bo zwierzęta, bo wolontariat, bo imprezki, bo wakacje. Nie mogę się doczekać macierzyńskiego który dla mnie naprawdę będzie urlopem