pluto_nova
Moderator
na 12:30 pisała@olka11135 a na którą masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na 12:30 pisała@olka11135 a na którą masz wizytę?
Ja jestem dzisiaj jakaś wczorajsza dziękina 12:30 pisała
ja bardziej stresuje się na co dzień pracą. Terminy gonią pracuje często w domu z 2,5 latkiem cyrk na kółkach.Łącze się z Wami w stresie Ja muszę czekać 4 tygodnie do pierwszego usg, tez się cykam okropnie. Ale nie miejcie czarnych myśli, myślcie dobrze. Mi się dzisiaj śniło, ze poroniłam… właśnie przez to, ze wczoraj cały dzień się nakręciłam.
Idźcie na spacer, posprzątajcie w domu, zajmijcie czymś myśli
Ja tak samo w pierwszej ciąży zero strachu.Ja trochę szybciej bo 11 wizyta, ale i tak się trochę boję i stresuj. Najlepsze jest to, że przy córce czułam tylko adrenalinę i ciekawość żeby zobaczyć ją na USG, zero strachu, niepewności.
ojeeeeej aż i ja się wzruszyłam! Coś pięknego!Ja już po wizycie, termin na 16 grudnia. Widać serduszko, zarodek 8 mm był wzrusz
I jak?Ja trochę szybciej bo 11 wizyta, ale i tak się trochę boję i stresuj. Najlepsze jest to, że przy córce czułam tylko adrenalinę i ciekawość żeby zobaczyć ją na USG, zero strachu, niepewności.
Ja mam 8+6 jestem po USG na nfz dziecko się rozwija ciąża zywa serce bije - koniec haha dziś założono mi wreszcie kartę ciąży więc mogę z moją cukrzyca iść spokojnie do diabetologa hehe wieczorem druga wizyta prywatna liczę że dowiem się czegoś więcej