KatJak
Fanka BB :)
Ja też czekam do 17 i potem na weekendA witaminy bierzesz? Mi rodzinny przepisał jakieś, bo anemii po przetoczeniu nie bylo, wiec zelazo odstawiłam.
Ja przyznam szczerze, ze w tygodniu czekam byle do 17ej a w chwili jak ta dziękuje B za weekend, bo mąż ma w końcu wolne Mogę sobie w spokoju sprzątać i gotować, bo wiadomo - odpocząć choćby się chcialo to nie idzie, bo zawsze się coś w domu znajdzie do ogarnięcia.
Mi tez brakuje tego usprawiedliwionego lenistwa Leżenia w łóżku z netflixem i psem i kotem w nogach…Żarcia w łóżku…drzemania w ciągu dnia…Ahh. Ale więcej było minusów jak plusów tego okresu, także tęsknie ale czasami
Byłaś już we wannie? Ja się czaje jeszcZe (ledwo mi się okres skończył), bo boje się, ze za wcześnie na ciepła kąpiel…Ile można pod prysznicem stać.
Twój maluszek tez się już częściej i bardziej uśmiecha??
Ja nie korzystałam jeszcze z wanny, jakiś przyzwyczaiłam się do prysznica. Zresztą zawsze muszę się spieszyć a w wannie bym zaległa na dłużej.
Mój się uśmiecha już często, zwłaszcza do babci. Do mnie czasem też i już tam fajnie coś gaworzy, Twój też ?
Z witamin biorę tylko jod, Wit. D, comolex B i wapń bo nie jem nabiału na razie. Brałam żelazo ale odstawiłam i nie wiem czy to było słuszne. Skoro mój maluszek ma anemię to może ja też.
Byli już u Was goście ? U nas najbliżsi już byli. Jutro ma przyjechać moj brat z żoną.