reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
@KatJak a myślisz, ze ta krew co pisałaś to nie było od czopu/czopa? Coś pisałaś, ze chyba gin tak podejrzewała.

Poka swój brzuch 😄
Tylko że nie zauważyłam go :( przez tel mówiła że może odchodzi ale równie dobrze mogło to być po badaniu, chociaż lekarz w szpitalu dał mi do zrozumienia że jak szyjka tak poruszona to może coś się zacznie. Chyba się mylił 🙈

Ja już sama nie wiem kiedy bym chciała, żeby się mały urodził…Niech mnie zaskoczy 😆 Wole z nienacka akcje niż to głupie wywoływanie w poniedziałek
No ja tego zaskoczenia trochę się obawiam 😂 Wyobrażam sobie ze siedzę przy wigilijnym stole i nagle chlup wody mi odeszły 😂 Wolałabym żeby zaczęło się skurczami no ale cóż to nie koncert życzeń :D Spokojnie masz jeszcze kilka dni może się rozkręci, zanim się obejrzysz już będziesz posta pisać ze już po wszystkim :D

Brzuszek wygląda na opadnięty już nieco 🙂
Uf :) wierzę na słowo bo się nie znam 😂
Nie wydaje się az tak wysoko być, wyglada jakby trochę się opuszczał powoli 🤔
Myślałam, ze będzie o wieeeele większy na podstawie tego co pisałaś z samopoczuciem, ociężałością itp 😉 Ja tam nie widzę dużego brzucha, w sam raz
Położna też się dziwi że dziecko niby duże a brzuch w stosunku do tego nie tak bardzo a ja już sobie wkręcam że on totalnie nie ma miejsca i jest zwinięty jak nie wiem co.

reklama
No ja tego zaskoczenia trochę się obawiam 😂 Wyobrażam sobie ze siedzę przy wigilijnym stole i nagle chlup wody mi odeszły 😂 Wolałabym żeby zaczęło się skurczami no ale cóż to nie koncert życzeń :D Spokojnie masz jeszcze kilka dni może się rozkręci, zanim się obejrzysz już będziesz posta pisać ze już po wszystkim :D
Byłoby mniej czasu na stres i nerwy - odejdą wody to jazda do szpitala 😁 a skurcze to mogą być i być i być i być i nagle ustąpią i dupa 😕 Już się nastawiasz i nici z tego.
Fakt, to nie koncert życzeń - w całej tej akcji my jesteśmy tylko „pionkami”, to maluchy decydują ♥️

Do góry