reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

IMG_20211222_221140.jpg

reklama
Nie chce Cię zniechęcać, ale mi siara leci od 5 mc 😂
Haha może to i dobrze, ja mam cicha nadzieje ze do poniedziałku posiedzi jeszcze w brzuszku później to już mi obojętne 😃 Chociaz jak patrzę na swoje zirytowanie w tym roku świetami, to w sumie może tez nie byłoby tak zle gdyby wcześniej 😂 Mieliśmy mieć ciszę i spokój i nic z tego nie wyjdzie :/

Tak ja tez jeszcze czekam :D dzisiaj zauważyłam ze przy ściśnięciu sutka zaczyna mi siara lecieć, siostra mówi ze jak tak miała to po 5 dniach urodziła 😂 wszyscy się zakładają kiedy urodzę czy w wigilie pierwszy dzień świat czy po 😂
A moje sutki są suche jak wiór , nic nie leci :(
A odszedł wam już ten czop śluzowy?
Nie 🙄 albo jestem taka bystra że nie zauważyłam ;)

Mi brzuch opadł, ale bo ja wiem czy to znak na jakiś postęp 🙄
No już masz tak niżej 😍
Jaka piłeczka wysoko 🤭😍

Haha może to i dobrze, ja mam cicha nadzieje ze do poniedziałku posiedzi jeszcze w brzuszku później to już mi obojętne 😃 Chociaz jak patrzę na swoje zirytowanie w tym roku świetami, to w sumie może tez nie byłoby tak zle gdyby wcześniej 😂 Mieliśmy mieć ciszę i spokój i nic z tego nie wyjdzie :/
Ja już sama nie wiem kiedy bym chciała, żeby się mały urodził…Niech mnie zaskoczy 😆 Wole z nienacka akcje niż to głupie wywoływanie w poniedziałek

reklama
Do góry