reklama
koniczynka00
Zaciekawiona BB
Haha może to i dobrze, ja mam cicha nadzieje ze do poniedziałku posiedzi jeszcze w brzuszku później to już mi obojętne Chociaz jak patrzę na swoje zirytowanie w tym roku świetami, to w sumie może tez nie byłoby tak zle gdyby wcześniej Mieliśmy mieć ciszę i spokój i nic z tego nie wyjdzie :/Nie chce Cię zniechęcać, ale mi siara leci od 5 mc
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Ja też nic nie gotuje przyjdzie na to czas, teraz sytuacja wyjątkowaTo tylko chyba ja taki leń, bo w tym roku po raz pierwszy nie gotuje NIC
Swoim jedzeniem podzielą się z nami moi rodzice i teściowie….
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Faktycznie, jeszcze nie opadł Ale to nie znaczy, ze nie może u Ciebie się szybciej akcja zacząć jak u mnie
KatJak
A moje sutki są suche jak wiór , nic nie leciTak ja tez jeszcze czekam dzisiaj zauważyłam ze przy ściśnięciu sutka zaczyna mi siara lecieć, siostra mówi ze jak tak miała to po 5 dniach urodziła wszyscy się zakładają kiedy urodzę czy w wigilie pierwszy dzień świat czy po
Nie albo jestem taka bystra że nie zauważyłamA odszedł wam już ten czop śluzowy?
No już masz tak niżejMi brzuch opadł, ale bo ja wiem czy to znak na jakiś postęp
Jaka piłeczka wysoko
Sylwestrowa
Ja już sama nie wiem kiedy bym chciała, żeby się mały urodził…Niech mnie zaskoczy Wole z nienacka akcje niż to głupie wywoływanie w poniedziałekHaha może to i dobrze, ja mam cicha nadzieje ze do poniedziałku posiedzi jeszcze w brzuszku później to już mi obojętne Chociaz jak patrzę na swoje zirytowanie w tym roku świetami, to w sumie może tez nie byłoby tak zle gdyby wcześniej Mieliśmy mieć ciszę i spokój i nic z tego nie wyjdzie :/
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
To znak, że już naprawdę blisko porodu. Mi opadł dość mocno kilka dni temu i młody mocno mnie uciskał, przez co krocze bolało właśnie tak jak piszecie Jak się położyłam to potem ciężko było się ruszyć.Mi brzuch opadł, ale bo ja wiem czy to znak na jakiś postęp
Sylwestrowa
Obyś miała racje już dość mam czekania powoli.To znak, że już naprawdę blisko porodu. Mi opadł dość mocno kilka dni temu i młody mocno mnie uciskał, przez co krocze bolało właśnie tak jak piszecie Jak się położyłam to potem ciężko było się ruszyć.
Napisz lepiej jak się czujecie??
reklama
Podziel się: