reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

IMG_20211222_221140.jpg

reklama
Nie chce Cię zniechęcać, ale mi siara leci od 5 mc 😂
Haha może to i dobrze, ja mam cicha nadzieje ze do poniedziałku posiedzi jeszcze w brzuszku później to już mi obojętne 😃 Chociaz jak patrzę na swoje zirytowanie w tym roku świetami, to w sumie może tez nie byłoby tak zle gdyby wcześniej 😂 Mieliśmy mieć ciszę i spokój i nic z tego nie wyjdzie :/

Tak ja tez jeszcze czekam :D dzisiaj zauważyłam ze przy ściśnięciu sutka zaczyna mi siara lecieć, siostra mówi ze jak tak miała to po 5 dniach urodziła 😂 wszyscy się zakładają kiedy urodzę czy w wigilie pierwszy dzień świat czy po 😂
A moje sutki są suche jak wiór , nic nie leci :(
A odszedł wam już ten czop śluzowy?
Nie 🙄 albo jestem taka bystra że nie zauważyłam ;)

Mi brzuch opadł, ale bo ja wiem czy to znak na jakiś postęp 🙄
No już masz tak niżej 😍
Jaka piłeczka wysoko 🤭😍

Haha może to i dobrze, ja mam cicha nadzieje ze do poniedziałku posiedzi jeszcze w brzuszku później to już mi obojętne 😃 Chociaz jak patrzę na swoje zirytowanie w tym roku świetami, to w sumie może tez nie byłoby tak zle gdyby wcześniej 😂 Mieliśmy mieć ciszę i spokój i nic z tego nie wyjdzie :/
Ja już sama nie wiem kiedy bym chciała, żeby się mały urodził…Niech mnie zaskoczy 😆 Wole z nienacka akcje niż to głupie wywoływanie w poniedziałek

reklama
Do góry