Sylwestrowa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby pomogłoBalonik na razie ze mna zostanie do wieczora, po wieczornym obchodzie sie wyjasni
Wiem, wiem tylko ja miałam wyznaczony termin CC i bardzo chciałam do niego dotrwać, jednak 5 dni wcześniej dziecię postanowiło dosyć nagle i ekspresowo się ewakuować mimo magnezuNo oczywiście że nie powstrzyma ale mimo wszystko Magnez jest przeciw skurczą. Mi lekarz powiedział żeby nie zaburzać tego procesu to odstawić. I tak samo po porodzie już tez nie brać żeby macica się ładnie obkurczyła. Dla mnie to ma sens
Hehe, a to zmienia postać rzeczy. Pewnie gdybym miała zaplanowane cc to też zalecenia byłyby inne.Wiem, wiem tylko ja miałam wyznaczony termin CC i bardzo chciałam do niego dotrwać, jednak 5 dni wcześniej dziecię postanowiło dosyć nagle i ekspresowo się ewakuować mimo magnezu
Ja też jeszcze biorę a u mnie dziś 37+4, czyli jakby jeszcze nie skończony 37 tydzień. O ile dobrze rozumujeCholera a ja jeszcze wczoraj go brałam…Odstawiam.
Skończony 37. Tydzień według mnieJa też jeszcze biorę a u mnie dziś 37+4, czyli jakby jeszcze nie skończony 37 tydzień. O ile dobrze rozumuje
To już 38 tydzień leciJa też jeszcze biorę a u mnie dziś 37+4, czyli jakby jeszcze nie skończony 37 tydzień. O ile dobrze rozumuje
Tak, skończony 37 a rozpoczęty 38, lekarze raczej sugerują się skończonymiSkończony 37. Tydzień według mnie