reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Właśnie ja też mam problemy z wypróżnianiem, żelazo kazali mi nadal barć. Do tego błonnik jabłkowy ale wcale nie pomaga 😩
U mnie dziś kiepsko bo boli mnie znowu krocze, ciężko mi chodzić a już było lepiej.
Szczerze mówiąc ja czuję że urodzę wcześniej. Nie wiem skąd to przeczucie ponieważ to pierwsza ciąża ale jednak tak czuję

reklama
Właśnie ja też mam problemy z wypróżnianiem, żelazo kazali mi nadal barć. Do tego błonnik jabłkowy ale wcale nie pomaga 😩
U mnie dziś kiepsko bo boli mnie znowu krocze, ciężko mi chodzić a już było lepiej.
Szczerze mówiąc ja czuję że urodzę wcześniej. Nie wiem skąd to przeczucie ponieważ to pierwsza ciąża ale jednak tak czuję
Mnie to przeczucie też nie opuszcza😊
Co do problemów z wypróżnianiem spróbowałam pić napar z siemienia lnianego i pije do tej pory pol szklanki przed każdym z głównych posiłków, jest lepiej więc polecam. A jak był mega problem to jeszcze na czczo syrop Lactulosum

Dziewczyny słyszeliście opinię o szpitalu na karowej. Dziś się dowiedziałam że nie będą mogli zrobić mi cc w szpitalu gdzie juz miałam dwa porodu. Lekarz zasugerował karowa. Nie wiecie jak tam jest z opieką po cc

Dziewczyny słyszeliście opinię o szpitalu na karowej. Dziś się dowiedziałam że nie będą mogli zrobić mi cc w szpitalu gdzie juz miałam dwa porodu. Lekarz zasugerował karowa. Nie wiecie jak tam jest z opieką po cc
Ja o karowej słyszałam same dobre opinie. Oczywiście nie wiem jak to jest po CC ale ten szpital słynie raczej z dobrych opinii.
A jesteś z Warszawy?

Ja o karowej słyszałam same dobre opinie. Oczywiście nie wiem jak to jest po CC ale ten szpital słynie raczej z dobrych opinii.
A jesteś z Warszawy?
W ankiecie Fundacji Rodzić po Ludzku wypada bardzo słabo, ale znam kilka osób, które tam miały planowane CC i nie narzekały. Podobno jednak nie jest tak łatwo tam o CC i w ostatniej chwili może zapaść decyzja o sn (to info od lekarzy, u których byłam w tej ciąży i pytałam o ten szpital).

A no to nie wiem. Ja osobiście byłam tam raz na histeroskopii. I o ile na wstępnej selekcji panuje bałagan i ludzie są okropni tak na oddziale są super. Ale wiadomo to jednak co innego niz poród.

Leżałam tam bardzo dawno temu i mogę potwierdzić że pracują tam profesjonaliści. Szpital ma chyba 3 stopień referencyjnosci więc bardzo bezpiecznie a i mąja dobre zaplecze sprzętowe. Kiedyś była tam masa studentów którzy niestety nie zawsze potrafią się zachować. Myślę że jak wszędzie,.zależy na kogo się trafi [emoji849]

Ja osobiście stawiam na orłowskiego ( również 3 stopień ) ale gdyby się nie dało z jakiegoś powodu a byłabym w terminie to inflancka chyba. Sama nie wiem [emoji2962]

reklama
Dziewczyny. Czy to normalne że od dwóch albo trzech dni mam mdłości ? Co prawda słabsze niż na początku ale jednak źle się czuje... Wykluczam jakieś zatrucia czy coś w tym stylu.

Do góry