Karolina Z
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy Was też tak bardzo nogi bolą. Wcześnie to było tylko w nocy zaraz po tym jak się położyłam ale dziś już od rana nam takie dolegliwości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie nic z nogami się nie dzieje, ale slyszalam że pomoze leżenie z nogami do góry, albo nawet pończochy uciskowe. Dają ulge, kiedyś je nosiłam.Dziewczyny czy Was też tak bardzo nogi bolą. Wcześnie to było tylko w nocy zaraz po tym jak się położyłam ale dziś już od rana nam takie dolegliwości.
Nic takiego się nie dzieje. Myślę że warto o tym wspomnieć na wizycie u lekarzaDziewczyny czy Was też tak bardzo nogi bolą. Wcześnie to było tylko w nocy zaraz po tym jak się położyłam ale dziś już od rana nam takie dolegliwości.
To u mnie dokładnie to samo, nieprzespana noc bo synek tak się kręcił że masakra. Już takie niektóre te ruchy są aż nieprzyjemnie bolesne. Ale i tak uwielbiam jak się ruszaJa mam taka mniejsza na kółkach, nie wspominam miło noszenia torby bo zanim trafiłam z synkiem na porodówkę musiałam nieść torbę przez cały oddzial z sali przedporodowej na porodówkę to samo, dopiero po porodzie odwieźli mnie na wózku to torbę miałam na kolanach spakowana w połowie, muszę jeszcze dodać kosmetyki dla siebie i dla dziecka I właśnie ubranka. Termin na 27.12
A jak dzisiaj Wasze samopoczucie? Ja mam za sobą prawie nieprzespana noc, miałam dzisiaj iść na pobranie krwi ale przełożyłam to na jutro tak się wierciła dziś że co godzinę się budziłam
Ja wezmę walizkę na kółkach (taka była prośbą od szpitala żeby tego później nie musiał ktoś dźwigać tylko łatwo mozna przewieźć)Hej. Czy już może jesteście spakowane do szpitala. Ja mam termin na 1 grudnia i myślę zeby w tym tyg kupić walizkę i się pakować. W co sie pakujecie walizka czy torba. A zastanawiałyscie ile kompletów ubranek wziac