U mnie to chyba zależy od ułożenia maluszka. Czasem czuje mocniej, czasem lżej. Na przykład na ostatnim badaniu usg mały był ułożony poprzecznie i strasznie kopał panią doktor po tym urządzeniu (aż się śmiała, że ja wygania) a ja tych kopniaków wtedy nie czułam. Mój dzidziuś uaktywnia się najbardziej wieczorem, wcześnie rano a w ciągu dnia parę razy ma serię kopniaczków. Im większa ciąża tym ruchy mocniejsze.
reklama
kamiliszek
Aktywna w BB
Ile stresu się najemy przez to wszystko zależy też jak łożysko jest ułożone. Jeżeli na przedniej ścianie brzucha, to też przez to można słabiej czuć ruchu
Ale tam są dwa albo trzy łóżeczka z szuflada. Ja też chcę szufladęZwykle tak [emoji846] mi zależało na szufladzie więc Ikea mi odpadła
Mi się bardzo podoba to łóżeczko
Załączniki
Ja mam 22 tydzien i czuję praktycznie codziennie. Ostanio jak byłam w kinie to czułam bardzo że skacze w brzuchuIle stresu się najemy przez to wszystko zależy też jak łożysko jest ułożone. Jeżeli na przedniej ścianie brzucha, to też przez to można słabiej czuć ruchu
PaulinaSol
Fanka BB :)
Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na szersze i dłuższe niż standardy a i obłości nam nie bardzo pasują. Zależało mi na prostym łóżeczku z wyjmowanymi szczebelkami i 3 poziomami wysokości materaca plus szufladaAle tam są dwa albo trzy łóżeczka z szuflada. Ja też chcę szufladę [emoji4]
Mi się bardzo podoba to łóżeczko
Jasne każdy ma swoje wymagania. A to jakie jest standardowe łóżeczko? To jest 120x60.Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na szersze i dłuższe niż standardy a i obłości nam nie bardzo pasują. Zależało mi na prostym łóżeczku z wyjmowanymi szczebelkami i 3 poziomami wysokości materaca plus szuflada
Te mam nadzieję nam służyć długo bo też są 3 poziomu wyjmowane szczebelki a na końcu pół otwarte lóżko małego mężczyzny
PaulinaSol
Ja już nie chciałam opcji tapczanu bo licze że wtedy wyprowadzi się do pokoju siostry [emoji23] tak 120 na 60, najmniejsze jakie udało nam się znaleźć ma +4cmJasne każdy ma swoje wymagania. A to jakie jest standardowe łóżeczko? To jest 120x60.
Te mam nadzieję nam służyć długo bo też są 3 poziomu wyjmowane szczebelki a na końcu pół otwarte lóżko małego mężczyzny [emoji4]
ZawszeWięcej
Cześć dziewczyny. Późno dołączam do Was bo niestety czasu mało na forum. Obecnie 24 tc. W grudniu zeszłego roku urodziłam córkę. 3 tygodnie przed terminem. Miała być styczniowa ale odpływały mi wody i akcja porodowa się rozkręcała. Urodziła się 28 grudnia siłami natury. Nie długo potem zaszłam w ciążę. Na początku to mi się śmiać chciało i nie wierzyłam że to może być ciąża. Jednak test i beta były jednoznaczne. Chciałam drugie dziecko ale nie wiedziałam że będzie tak szybko. Termin też mam na 17 grudnia więc różnica roku będzie między dziećmi. Teraz urodzi się chłopczyk pozdrawiam
reklama
Gwiazdka94
Tak samo z wozkami w dwoch sklepach mnie przestrzegali, ze jak mam upatrzony model to zamawiac nawet 1,5 miesiaca wczesniej. Czasem jest dostepny od reki, czasem trzeba dlugo czekac.Z łóżeczkiem ostrożnie bo my chcieliśmy takie zwykłe klupsia z szufladą a i tak czas oczekiwania to 6 tyg. Roboczych.
Podziel się: