reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

U mnie to chyba zależy od ułożenia maluszka. 🙂 Czasem czuje mocniej, czasem lżej. Na przykład na ostatnim badaniu usg mały był ułożony poprzecznie i strasznie kopał panią doktor po tym urządzeniu (aż się śmiała, że ja wygania) a ja tych kopniaków wtedy nie czułam. 😜 Mój dzidziuś uaktywnia się najbardziej wieczorem, wcześnie rano a w ciągu dnia parę razy ma serię kopniaczków. 🙂 Im większa ciąża tym ruchy mocniejsze.

reklama
Ja też nie czuje regularnie. Ale zauważam pewnien rytm, wcześnie rano i wieczorem przed snem. Czasem jak coś zjem to mały też się uaktywnia 🥰🥰

Zwykle tak [emoji846] mi zależało na szufladzie więc Ikea mi odpadła
Ale tam są dwa albo trzy łóżeczka z szuflada. Ja też chcę szufladę 😊
Mi się bardzo podoba to łóżeczko

Załączniki

• Screenshot_20210824_191141_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210824_191141_com.android.chrome.jpg
    206,9 KB · Wyświetleń: 69
Ale tam są dwa albo trzy łóżeczka z szuflada. Ja też chcę szufladę [emoji4]
Mi się bardzo podoba to łóżeczko
Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na szersze i dłuższe niż standardy a i obłości nam nie bardzo pasują. Zależało mi na prostym łóżeczku z wyjmowanymi szczebelkami i 3 poziomami wysokości materaca plus szuflada

Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na szersze i dłuższe niż standardy a i obłości nam nie bardzo pasują. Zależało mi na prostym łóżeczku z wyjmowanymi szczebelkami i 3 poziomami wysokości materaca plus szuflada
Jasne każdy ma swoje wymagania. A to jakie jest standardowe łóżeczko? To jest 120x60.
Te mam nadzieję nam służyć długo bo też są 3 poziomu wyjmowane szczebelki a na końcu pół otwarte lóżko małego mężczyzny 😊

Jasne każdy ma swoje wymagania. A to jakie jest standardowe łóżeczko? To jest 120x60.
Te mam nadzieję nam służyć długo bo też są 3 poziomu wyjmowane szczebelki a na końcu pół otwarte lóżko małego mężczyzny [emoji4]
Ja już nie chciałam opcji tapczanu bo licze że wtedy wyprowadzi się do pokoju siostry [emoji23] tak 120 na 60, najmniejsze jakie udało nam się znaleźć ma +4cm

Cześć dziewczyny. Późno dołączam do Was bo niestety czasu mało na forum. Obecnie 24 tc. W grudniu zeszłego roku urodziłam córkę. 3 tygodnie przed terminem. Miała być styczniowa ale odpływały mi wody i akcja porodowa się rozkręcała. Urodziła się 28 grudnia siłami natury. Nie długo potem zaszłam w ciążę. Na początku to mi się śmiać chciało i nie wierzyłam że to może być ciąża. Jednak test i beta były jednoznaczne. Chciałam drugie dziecko ale nie wiedziałam że będzie tak szybko. Termin też mam na 17 grudnia więc różnica roku będzie między dziećmi. Teraz urodzi się chłopczyk :) pozdrawiam :)

reklama
Do góry