nie, ja dopiero w paźdzoerniku mam zamiar zacząć. Najpierw muszę zrobić remont w przyszłym pokoiku dziecięcym .Dziewczyny zaczynacie już jakieś zakupy dzidziusiowe/wyprawkową? Ja się tak zastanawiam od czego zacząć
reklama
Super! U nas lekarz powiedział że na 100%bedzie po porodzieJa nie wiem ile mm ale jak byłam na badaniu to wszystko super w normie i już na 100% chłopak
Ja dużo lumpów dostałam od siostry, ale nie mogę się powstrzymać widząc malutkie ubranka, czy akcesoria. Łóżeczko też dostałam tylko później skręcić. Z takich większych rzeczy zostanie mi wózek, i torba do szpitala, jakiś zimowy kombinezon dla małej. Pewnie po drodze jeszcze kilka rzeczy wyskoczy☺ ale dla mnie to przyjemne problemyDziewczyny zaczynacie już jakieś zakupy dzidziusiowe/wyprawkową? Ja się tak zastanawiam od czego zacząć
Hahah no coś w tym jestSuper! U nas lekarz powiedział że na 100%bedzie po porodzie
No ja narazie tak obserwuję co by można było co by się przydało ale jeszcze nie miałam odwagi nic kupić i nie wiem też od czego zacząćnie, ja dopiero w paźdzoerniku mam zamiar zacząć. Najpierw muszę zrobić remont w przyszłym pokoiku dziecięcym .
Ja też już coś dostałam od siostry ale to parę sztuk. Myśle że jak zacznę już coś kupować to to też będzie przyjemny problem narazie chodzę i się zastanawiam co na pewno będzie potrzebne a co sobie darować i narazie mam mentlik w głowie za dużo tego wszytkiegoJa dużo lumpów dostałam od siostry, ale nie mogę się powstrzymać widząc malutkie ubranka, czy akcesoria. Łóżeczko też dostałam tylko później skręcić. Z takich większych rzeczy zostanie mi wózek, i torba do szpitala, jakiś zimowy kombinezon dla małej. Pewnie po drodze jeszcze kilka rzeczy wyskoczy☺ ale dla mnie to przyjemne problemy
Wózek i łóżeczko myślę kupić koło listopada bo mamy dość małe mieszkanie więc nie chce się o to potykać. I myślalam żeby zacząć od tych mniejszych rzeczy
PaulinaSol
Fanka BB :)
Z łóżeczkiem ostrożnie bo my chcieliśmy takie zwykłe klupsia z szufladą a i tak czas oczekiwania to 6 tyg. Roboczych.Ja też już coś dostałam od siostry ale to parę sztuk. Myśle że jak zacznę już coś kupować to to też będzie przyjemny problem [emoji23] narazie chodzę i się zastanawiam co na pewno będzie potrzebne a co sobie darować i narazie mam mentlik w głowie za dużo tego wszytkiego [emoji85][emoji3061]
Wózek i łóżeczko myślę kupić koło listopada bo mamy dość małe mieszkanie więc nie chce się o to potykać. I myślalam żeby zacząć od tych mniejszych rzeczy
No z tymi meblami to tragedia. Zamówiłam komode do pokoju dziecka, miała być do 7 dni roboczych. Zaraz mija prawie miesiąc czekania czyli trzeba liczyć że może być dłużej niż mówiąZ łóżeczkiem ostrożnie bo my chcieliśmy takie zwykłe klupsia z szufladą a i tak czas oczekiwania to 6 tyg. Roboczych.
reklama
Dobrze wiedziećZ łóżeczkiem ostrożnie bo my chcieliśmy takie zwykłe klupsia z szufladą a i tak czas oczekiwania to 6 tyg. Roboczych.
Podziel się: