Ja w sumie myślę o łóżeczku z ikea więc raczej są od ręki dostępneNo z tymi meblami to tragedia. Zamówiłam komode do pokoju dziecka, miała być do 7 dni roboczych. Zaraz mija prawie miesiąc czekania czyli trzeba liczyć że może być dłużej niż mówią
reklama
Dzień dobry, Bardzo proszę o wypełnienie ankiety zawierającej 10 krótkich pytań, które dotyczą pobytów rehabilitacyjno – odchudzających w sanatorium. Badanie ma na celu przygotowanie optymalnej oferty pobytowej. Dziękuję, Link do: Pobyt rehabilitacyjno - odchudzający w sanatorium
PaulinaSol
Fanka BB :)
Zwykle tak [emoji846] mi zależało na szufladzie więc Ikea mi odpadłaJa w sumie myślę o łóżeczku z ikea więc raczej są od ręki dostępne
moniskaaa
Fanka BB :)
Przejrzałam, Ale większość to zupki, słoiczki, kaszki i deserki
Ja tak samo. U mnie ruchy nie są regularne.A jak często odczuwacie ruchy malucha? Ja jednego dnia czuję je mocno kilka razy, a kolejnego praktycznie wcale..
Myślałam że tylko ja tak mam [emoji85] już zaczynałam się martwic
A jak często odczuwacie ruchy malucha? Ja jednego dnia czuję je mocno kilka razy, a kolejnego praktycznie wcale..
kamiliszek
Aktywna w BB
Ja przez sobotę i niedzielę nie czułam wogole ruchów. Wcześniej mój gin powiedział że to normalne w tych tygodniach ciąży, a jestem w 23Myślałam że tylko ja tak mam [emoji85] już zaczynałam się mar
reklama
No, ja też chciałam zaciągnąć waszych doświadczeń, bo podobnie myslalam. Z drugiej strony zrobiło się chłodno i zaczęłam nosić leginsy i teraz czuje ruchy słabiej, wcześniej tylko sukienki i ruchy były bardziej wyczuwalne. To tylko moje spostrzeżenia ♀moze coś w tym jestMyślałam że tylko ja tak mam [emoji85] już zaczynałam się martwic
Podziel się: