Ten komentarz to dno i kilometr mułu.Właśnie Ciebie mi brakowało, tu też przedstawisz historie życia, gwałty, molestowania, alkoholików? każdemu się należy trochę rozrywki
reklama
.Asha.
Fanka BB :)
Zauważyłaś kto zaczął i co napisał? Znów mamy milczeć widząc to chamstwo?Czy mozemy wrócić do miłych, albo wnoszących coś tematów? Czy nie lepiej kłócić się na priv?
Nie mam zamiaru tracic czasu na wczytywanie się w te sprzeczki. Nie wiem o co chodzi i nie interesuje mnie to. naprawdę musicie mieć audytorium?
Zauważyłaś kto zaczął i co napisał? Znów mamy milczeć widząc to chamstwo?
Paradoksalna
Przecież to my jesteśmy te głupie i złe.Zauważyłaś kto zaczął i co napisał? Znów mamy milczeć widząc to chamstwo?
A kto mnie wywołał?Zauważyłaś kto zaczął i co napisał? Znów mamy milczeć widząc to chamstwo?
.Asha.
A to ona nie mogła napisać na priv? Nasza wina? Mamy zostawić to co pisze tak w eterze? Jak się zakrywa oczy to się nie znika wiesz?Nie mam zamiaru tracic czasu na wczytywanie się w te sprzeczki. Nie wiem o co chodzi i nie interesuje mnie to. naprawdę musicie mieć audytorium?
.Asha.
Do Ciebie kreaturo nie pisalamA kto mnie wywołał?
Nie wiem kto. Macie jakieś niesnaski, które tylko Wy rozumiecie i musicie nawtykac sobie publicznie...A to ona nie mogła napisać na priv? Nasza wina? Mamy zostawić to co pisze tak w eterze? Jak się zakrywa oczy to się nie znika wiesz?
Dorosłe, obce kobiety...
reklama
.Asha.
Może najpierw przeczytaj zanim zaczniesz się mądrzyć co? Dorosła kobieta powinna wiedzieć, że nie ma co się wtrącać w obce sprawy i oceniać zanim się pozna tematNie wiem kto. Macie jakieś niesnaski, które tylko Wy rozumiecie i musicie nawtykac sobie publicznie...
Dorosłe, obce kobiety...
Podziel się: