reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Może najpierw przeczytaj zanim zaczniesz się mądrzyć co? Dorosła kobieta powinna wiedzieć, że nie ma co się wtrącać w obce sprawy i oceniać zanim się pozna temat
Piszecie na publicznym forum, więc co to za wtrącanie?
Ale dobra, spadam stąd, tak samo jak z grupy zamkniętej, bo i tak nic sensownego już tu się nie poczyta, tylko kłótnie.

reklama
Właśnie Ciebie mi brakowało, tu też przedstawisz historie życia, gwałty, molestowania, alkoholików? :) każdemu się należy trochę rozrywki :)
Dziewczyno (po takim poście nie nazwę Cię kobietą) właśnie pokazałaś poziom poniżej 0. Tu nawet nie trzeba komentarza i każdy zobaczy prawdziwego Krokusa.

Cześć wszystkim 🙂
Od kilku dni śledzę forum aż w końcu postanowiłam dołączyć. Termin porodu mam na 31 grudnia. Chciałam Was zapytać o wielkości waszych dzieciaczków. Ja mam za sobą 4 poronienia, nie mamy dzieci. Wszystkie były w 1 trymestrze. Teraz wszystko idzie ku dobremu i zaczęłam wczoraj 18 tydzień. Byłam też wczoraj na szybkim usg u mojego lekarza w szpitalu
Wizyty prywatne mam co ok. 3-4 tygodnie ale w między czasie chodzę do szpitala na szybkie usg żeby dla swojego spokoju mieć pewność że wszystko ok. Zapytałam Pana doktora ile cm ma teraz mały i powiedział że 9.63cm 😯 wystraszyłam się bo powiedział że to odpowiada ok. 15 tygodniowi ale ze mały jest skulony i dlatego. Zmierzył kość udową, brzuch i głowę ale byłam w takim stresie ze nie pamiętam wymiarów 🙈 ale ostatecznie powiedział że jest w porządku. Oczywiście dopytywałam go kilka razy i mówił że tak tak na prawdę jest ok. Mam wyluzowac i przestać myśleć ale wiadomo nie umiem 😂 może macie podobne doświadczenia albo rady jak nie zwariować? 🙂

Cześć wszystkim 🙂
Od kilku dni śledzę forum aż w końcu postanowiłam dołączyć. Termin porodu mam na 31 grudnia. Chciałam Was zapytać o wielkości waszych dzieciaczków. Ja mam za sobą 4 poronienia, nie mamy dzieci. Wszystkie były w 1 trymestrze. Teraz wszystko idzie ku dobremu i zaczęłam wczoraj 18 tydzień. Byłam też wczoraj na szybkim usg u mojego lekarza w szpitalu
Wizyty prywatne mam co ok. 3-4 tygodnie ale w między czasie chodzę do szpitala na szybkie usg żeby dla swojego spokoju mieć pewność że wszystko ok. Zapytałam Pana doktora ile cm ma teraz mały i powiedział że 9.63cm 😯 wystraszyłam się bo powiedział że to odpowiada ok. 15 tygodniowi ale ze mały jest skulony i dlatego. Zmierzył kość udową, brzuch i głowę ale byłam w takim stresie ze nie pamiętam wymiarów 🙈 ale ostatecznie powiedział że jest w porządku. Oczywiście dopytywałam go kilka razy i mówił że tak tak na prawdę jest ok. Mam wyluzowac i przestać myśleć ale wiadomo nie umiem 😂 może macie podobne doświadczenia albo rady jak nie zwariować? 🙂
Mój lekarz również na tym etapie posługuje się już waga a nie cm 🤔jeśli chodzi o rady to chyba nie ma idealnej aby się nie martwić😅

Mojego małego mierzyli tylko na prenatalnych. Ale wagi też nikt mi nie podaje 🤔
Słyszałam że dzieci rosną różnie, jeden więcej inny mniej dlatego już się nie mierzy

Dzięki dziewczyny. Mi właśnie od prenatalnych też już nie podawał i pomyślałam wczoraj a zapytam no i mam 😂 najważniejsze że wszystko ok.

reklama
Do góry