Co prawda to prawda, wydaje się Wam ze stworzyłyście niesamowite grupę wsparcia, a konfidentów tam co nie miaraŻałosne. Tak się cieszysz, że u nas nie jesteś, że aż musisz dostawać screeny z zamkniętej grupy. To jest normalne? Pokazujcie dalej dlaczego się cieszymy, że Was już nie ma u nas. Niech dziewczyny to zobaczą, zrozumieją i napewno chętnie będą tu z Wami tworzyły więź [emoji4]
reklama
Co prawda to prawda wydaje się Wam że stworzylyscie niesamowita grupę wsparcia, a konfidentów tam co nie miaraŻałosne. Tak się cieszysz, że u nas nie jesteś, że aż musisz dostawać screeny z zamkniętej grupy. To jest normalne? Pokazujcie dalej dlaczego się cieszymy, że Was już nie ma u nas. Niech dziewczyny to zobaczą, zrozumieją i napewno chętnie będą tu z Wami tworzyły więź [emoji4]
elinaa83
Fanka BB :)
Kofidentem byłaś i jesteś TyCo prawda to prawda wydaje się Wam że stworzylyscie niesamowita grupę wsparcia, a konfidentów tam co nie miara![]()

Oby dziewczyny poznały się na Tobie

Paradoksalna
dziewczyny, nie ma co wdawać się w dyskusje z mentalnymi gimnazjalistkami, szkoda nerwów k czasu, szkoda mi ich, ze nie mają niczego ciekawego do roboty tylko szpiegują zamkniętą grupę kobiet w ciąży… a tak naprawdę nie szpiegują tylko sobie z nami pogrywają, żeby nas denerwować, idiotów się nie zdenerwuje wiec nie ma co pogrywać z nimi w tą samą grę, trzeba odpuścić 
Nie upubliczniamy niczego, czym dziewczyny dzielą się w działach zamkniętych. Nigdy nie wiesz co druga strona przeżyła i doświadczyła i nie masz prawa umniejszać jej odczuć. Z pewnością nie na BB.
Właśnie Ciebie mi brakowało, tu też przedstawisz historie życia, gwałty, molestowania, alkoholików?dziewczyny, nie ma co wdawać się w dyskusje z mentalnymi gimnazjalistkami, szkoda nerwów k czasu, szkoda mi ich, ze nie mają niczego ciekawego do roboty tylko szpiegują zamkniętą grupę kobiet w ciąży… a tak naprawdę nie szpiegują tylko sobie z nami pogrywają, żeby nas denerwować, idiotów się nie zdenerwuje wiec nie ma co pogrywać z nimi w tą samą grę, trzeba odpuścić![]()
.Asha.
Najsmiewanie się z tragedii innej osoby i wynoszenie takich spraw z grupy zamkniętej świadczy o tym jakie [emoji90] masz zamiast mózgu. Żenująca kreaturaWłaśnie Ciebie mi brakowało, tu też przedstawisz historie życia, gwałty, molestowania, alkoholików?każdemu się należy trochę rozrywki
![]()
Fascynujące jak tak oczytana osoba nie potrafi zbudować zdania bez użycia wyzwiskNajsmiewanie się z tragedii innej osoby i wynoszenie takich spraw z grupy zamkniętej świadczy o tym jakie [emoji90] masz zamiast mózgu. Żenująca kreatura
.Asha.
Napisałam do Ani też wiadomość prywatną, liczymy na interwencję@aniaslu czy uważasz, że to powód do żartów? Ta osoba trollowala wątek prywatny, zeby wyciągać informacje o innych użytkowniczkach forum w celu publicznego wysmiewania cudzych problemów. Również chwali się tym, że ma kilka kont na forum, aby nasmiewac się z ludzi. Czy taki rodzaj hejtu jest akceptowany na babyboom?
reklama
.Asha.
Nazywam rzeczy po imieniu. Jesteś chorą kreaturą bo człowiekiem nie można Cię nazwaćFascynujące jak tak oczytana osoba nie potrafi zbudować zdania bez użycia wyzwisk![]()
Podziel się: