reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
A ja marzyłam żeby zajść w ciąże 🥰 po nastu latach jak już się poddaliśmy to niespodziewanie się udało i do tego odrazu blizniaki👶🏻👶🏻A jak się dowiedziałam ze jednojajowe to już całkiem oszalałam! Teraz sie cieszę ale na początku nie bardzo był ze mną kontakt 🙈
Rozumiem. Ja jestem po 4 poronieniach i też moim marzeniem było żeby się udało. Ale gdyby jeszcze byly bliźniaki też bym oszalała 😍

Hej, dziewczyny ! Jak mogę odczytać taki wynik ? ;)

Załączniki

• IMG_20210618_052351.jpg
    IMG_20210618_052351.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 125
Dzięki dziewczyny za odpowiedz,
aktualnie jestem 15+1 tc codziennie badam ciśnienie i mam wszystko w normie w poniedziałek mam wizytę u ginekologa prowadzącego i chce jeszcze z nią to przegadać bo się naczytałam ze acard negatywnie wpływa na płód lub są po nim plamienia stąd moje obawy 😕 - to jest moja pierwsza ciąża - wszystko nowe 😊
Też biorę i nic się nie dzieje ☺️
Możesz sobie poczytać https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/

reklama
Do góry