KatJak
Fanka BB :)
Zawsze marzyłam o bliźniakach.Pfff… ja w bliźniaczej wyglądam jak bym była w 20 tygodniu a to dopiero 13+5 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze marzyłam o bliźniakach.Pfff… ja w bliźniaczej wyglądam jak bym była w 20 tygodniu a to dopiero 13+5 dni
A ja marzyłam żeby zajść w ciąże po nastu latach jak już się poddaliśmy to niespodziewanie się udało i do tego odrazu blizniakiA jak się dowiedziałam ze jednojajowe to już całkiem oszalałam! Teraz sie cieszę ale na początku nie bardzo był ze mną kontaktZawsze marzyłam o bliźniakach.
Rozumiem. Ja jestem po 4 poronieniach i też moim marzeniem było żeby się udało. Ale gdyby jeszcze byly bliźniaki też bym oszalałaA ja marzyłam żeby zajść w ciąże po nastu latach jak już się poddaliśmy to niespodziewanie się udało i do tego odrazu blizniakiA jak się dowiedziałam ze jednojajowe to już całkiem oszalałam! Teraz sie cieszę ale na początku nie bardzo był ze mną kontakt
Też biorę i nic się nie dziejeDzięki dziewczyny za odpowiedz,
aktualnie jestem 15+1 tc codziennie badam ciśnienie i mam wszystko w normie w poniedziałek mam wizytę u ginekologa prowadzącego i chce jeszcze z nią to przegadać bo się naczytałam ze acard negatywnie wpływa na płód lub są po nim plamienia stąd moje obawy - to jest moja pierwsza ciąża - wszystko nowe
Ja bym powtórzyła. Jest cień drugiej kreski więc może być to ciąża ale ta kreska obok tej pierwszej która jest zawsze jest dziwna ..Hej, dziewczyny ! Jak mogę odczytać taki wynik ?
Jak ja wam zazdroszczę że już wiecie co będzie ja może za miesiąc się dowiem ..Na obrazie USG wszysyko dobrze czekam na wynik pappa.
Będzie synek
Ja bym powtórzyła. No niby jest druga kreska ale też może być zalany lub wadliwy.Hej, dziewczyny ! Jak mogę odczytać taki wynik ?
Dzięki za link, właśnie takiej wiedzy potrzebowałam miałam na dużo płytek krwi w wyniku morfologii, dodatkowo mam przerwę między ciążami wieksza niż 10 lat , w rodzinie przypadki zawalow, teraz ze spokojem będę zażywać acardTeż biorę i nic się nie dzieje
Możesz sobie poczytać https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/