reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Ja już trochę rzeczy neutralnych kolorów mam bo koleżanki mi naznosiły a teraz czekają na płeć bo jedna ma dla chłopca a druga dla dziewczynki ☺️ w rodzinie zapowiadają że już chcą kupować i też czekają więc ja tylko chyba później będę kupować to czego mi jeszcze będzie brakować ☺️

o a jakie masz kremy z filtrem do ciała a jakie do twarzy? Tez chce już zacząć używać ale nie moge się zdecydować który jeszcze kupić
Do twarzy od lat stosuje kremy BB z filtrem 50. Teraz kupiłam filtr mineralny Link do: Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50+

A do ciała:

Witam dziewczyny
Również będę grudniową mamą, termin mam na 28 grudzień 😊 pierwszego synka urodziłam 2 stycznia więc u mnie powtórka z rozrywki, wszystko będę przechodzić w tym samym czasie, bardzo się cieszę że końcówka ciazy przypada zimą ponieważ bardzo dobrze ją przechodziłam i mam nadzieję że tym razem też tak bedzie.
Wczoraj byłam u lekarza i zaczynam właśnie 11tc. Póki co 2kg na plusie, samopoczucie super, wyniki w normie , jedynie małe problemy z układem moczowym więc zaczynam krótkie leczenie
Życzę dużo zdrówka i postaram się zaglądać 😊

Witam dziewczyny
Również będę grudniową mamą, termin mam na 28 grudzień 😊 pierwszego synka urodziłam 2 stycznia więc u mnie powtórka z rozrywki, wszystko będę przechodzić w tym samym czasie, bardzo się cieszę że końcówka ciazy przypada zimą ponieważ bardzo dobrze ją przechodziłam i mam nadzieję że tym razem też tak bedzie.
Wczoraj byłam u lekarza i zaczynam właśnie 11tc. Póki co 2kg na plusie, samopoczucie super, wyniki w normie , jedynie małe problemy z układem moczowym więc zaczynam krótkie leczenie
U mnie to samo z układem moczowym . Bakterie w moczu więc pewnie też jakieś leki mnie czekają ☺️

Hej. Ja również chciałbym się przywitać. Jestem już mama dwóch chlopców 11 i 7 lat no i teraz czekam na grudniowego dzidziusiem. Jak Wasze samopoczucie? Mdłości minęły?
Cześć ☺️ U mnie troszkę lepiej z mdłościami, jednak nadal są. Juz nie aż tak dokuczliwe, bardziej sprzyja im wrażliwość na zapachy, niestety. Wydaje mi się, że jednak będzie coraz lepiej.
A Ty jak się czujesz?

Witam dziewczyny
hej ja tez się cieszę ze porod wypada w zimę. Przynajmniej nie będzie mi szkoda ładnej pogody jak nie będę mogła chodzić na spacerki 😁

reklama
Do góry