Tak, ja robiłam Nifty Pro.Moja trzecia ciaza. Pierwszego chlopca urodziłam w wieku 25 lat, drugiego 30. Ja miałam badania prenatalne i test papa i nie powiedzieli mi płci. Może jakieś wy dodatkowe mieliście badania.
reklama
Moja również pierwsza. Udało się w ósmym cyklu starań, kiedy wzięliśmy się ostro "do roboty"A to Wasza pierwsza, czy kolejna ciąża?
Moja pierwsza. Wszystko jest dla mnie nowe.
Nie wiem czy miało to jakiś wpływ, ale udało się kiedy kochaliśmy się codziennie przez cały cykl.
malwinka_s
Fanka BB :)
Ja w listopadzie 31 ale mam chłopa który ma 28 lat więc ja czuję się też młodsza
madzialena647
U nas dość długo odkładaliśmy decyzję o drugim dziecku, synka urodziłam w wieku 19 lat przez 8 lat antykoncepcja i udało się w 4 cyklu po odstawieniu tabletek więc wydaje mi się że szybko
jakdotegodoszloniewiem
My próbowaliśmy, ale bez wielkich wysiłków przez 5 miesiecy. Później bez nastawienia i przekonania zrobiliśmy to raz i byłam na 100% pewna, ze nic z tego nie będzie a będzie chłopak
madzialena647
Ja też nie liczyłam na cud a tu proszę niespodzianka, mąż pracuje za granicą i tez nie zawsze wtedy kiedy trzeba mógł być
Hmm to ja z tych niestarających, tzn. nie zabezpieczaliśmy się po prostu, wiadomo było jak to się może skończyć, ale szczerze mówiąc planów na dziecko jeszcze nie było . Ja mam cykle jak w zegarku, więc zawsze wiedziałam kiedy mam owulację, aż tu jednego razu coś się musiało jednak przestawić
jakdotegodoszloniewiem
To jest badanie z krwi i kosztuje 2-3 tys.To jest badanie na życzenie. Tylko z krwi? A haka jest cena i gdzie takie badanie się wykonuje?
Oprócz płci można dowiedzieć się o ryzyku wad genetycznych (nie wszystkich). https://mamaginekolog.pl/nipt-czyli-badania-wolnego-plodowego-dna-z-krwi-matki/
Na stronie producenta jest lista miejsc, które wykonują to badanie.
malwinka_s
Dziewczyny wy też macie bóle głowy. ? Mnie wczoraj złapało i trzyma do dzisiaj jeszcze do tego dzisiaj od rana wymioty
reklama
Smaily
Pewnie to słaba rada przy wymiotach, ale bóle głowy w ciąży są najczęściej z odwodnienia. Zamiast wody może elektrolity małymi łyczkami?Dziewczyny wy też macie bóle głowy. ? Mnie wczoraj złapało i trzyma do dzisiaj jeszcze do tego dzisiaj od rana wymioty
Podziel się: