reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
U nas będzie co miesiąc impreza [emoji1] bobas grudzień, ja styczeń i mąż luty
Ja będę mieć już całkowite jaja. 6 grudnia imieniny ma młodszy syn, 16 urodziny męża i rocznica, ślubu, 17 grudnia moje urodziny, w wigilię imieniny męża, 28 urodziny starszego syna i dojdzie dzidzia [emoji23] wyobraźcie sobie jak w grudniu cierpi nasze konto

Ja będę mieć już całkowite jaja. 6 grudnia imieniny ma młodszy syn, 16 urodziny męża i rocznica, ślubu, 17 grudnia moje urodziny, w wigilię imieniny męża, 28 urodziny starszego syna i dojdzie dzidzia [emoji23] wyobraźcie sobie jak w grudniu cierpi nasze konto
Oooo, Ja tez brałam ślub w grudniu, 09.12 ♥️ To masz cały miesiąc obstawiony 😅 plus jeszcze Święta 😄 nooo, masz co robić

Oooo, Ja tez brałam ślub w grudniu, 09.12 [emoji3531] To masz cały miesiąc obstawiony [emoji28] plus jeszcze Święta [emoji1] nooo, masz co robić
W dodatku cesarki planowane u nas robią w piątki, piątek przed terminem przypada w Wigilię więc wątpię by wtedy robili (będę błagać by nie leżeć w szpitalu w święta) więc jeśli zrobią w piątek wczesniej to dzidzia będzie miała urodziny w ten sam dzień co ja czyli 17 [emoji23] mąż już focha strzela jak mu tę rewelację przedstawiłam [emoji23]

Drogie dziewczyny, najmocniej Was przepraszam, ze post nie na temat, nigdy nie spamuje i nie taki mój zamiar, jednak sytuacja wyjątkowa.
Moja 9 letnia chrześnica dostała się do finału międzynarodowego konkursu Gdynia Open 2021. W zagranicznym międzynarodowym konkursie zajęła III miejsce. Tu jednak liczą się głosy zebrane na Facebooku :( Michasia pochodzi z małej miejscowości i ciężko będzie zebrać głosy. Gdybyście mogły bardzo proszę o zagłosowanie
Liczy się jeden głos z jednego IP, czyli można z telefonu (z danych komórkowych i wifi oddzielnie), z tabletu, laptopa itp.
wystarczy wejść w link, kliknąć ZOBACZ i ZAGŁOSUJ pod nagraniem Michasi. Będę bardzo wdzięczna za pomoc i obiecuje więcej nie spamować :)

Dziewczyny przepraszam za głupie pytanie, ale ile jest tych grup grudzień 2021? Chyba lepiej pisać w tej prywatnej? Czy tam administratorzy akceptują jeszcze ? Jest nas tu chyba bardzo dużo i fakt że już jestem w 10tc chciałabym pisać w tej samej grupie do końca, czy wy dziewczyny piszecie w obu?

Dziewczyny przepraszam za głupie pytanie, ale ile jest tych grup grudzień 2021? Chyba lepiej pisać w tej prywatnej? Czy tam administratorzy akceptują jeszcze ? Jest nas tu chyba bardzo dużo i fakt że już jestem w 10tc chciałabym pisać w tej samej grupie do końca, czy wy dziewczyny piszecie w obu?
Nie mam pojęcia nawet jak tam się można dostać. Czytałam cały wątek, dziewczyny wrzucały link, ale mi się nic pod nim nie wyświetla zeby poprosić o dołączenie.

reklama
Hej trzeba wejść w link i poprosić o dołączenie. Potem żeby wejść to przez komp nie przez apke... A potem już normalnie działa... Chyba dobrze wytlumaczylam🤔

Do góry