reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Czy mogę się do Was troszkę przykleić?
Wygląda na to, że tym razem się uda. Po 4 poronieniach z rzędu osiągnęłam swój "kamień milowy", 8t5d, termin z OM na 24.12 😊
Dotychczas poza dwójką donoszoną na tym etapie wiedziałam, że już nic z tego...
Bąbel w załączniku, 18mm i serducho jak szalone 😊
O super gratulacje !❤ Widzę że mamy ten sam termin !😍 Święta szykują nam się wesołe! 😁🥰

reklama
Wygląda na to, że tym razem się uda. Po 4 poronieniach z rzędu osiągnęłam swój "kamień milowy", 8t5d, termin z OM na 24.12 😊
jakie piękne zdjęcie 😍 trzymam kciuki żeby tym razem było ok 😊

Pięknie, gratulacje 🤩😍

Dzięki Dziewczyny 😊
Niby już jakąś chwilę wiem o ciąży, ale jakoś wcześniej nie chciałam się jeszcze wychylać.
Jest widzę parę mamusiek świątecznych. Z moim śmialiśmy się, że prezent "machnięty" na Wielkanoc, a dostawa na Gwiazdkę 😁

Dziewczyny ile czasu jesteście tu już na forum? W którym tygodniu ciąży jesteście? Ja byłam na innym forum od początku ale tam nikt nic nie pisze i jest bardzo mało osób.
Mi administratorka prywatnej grupy napisała że fakt że dołączyłam dopiero teraz to nie przyjmie mnie do grupy prywatnej tylko mam sobie tutaj pisać:) może kiedyś mnie tam zaakceptuje, szkoda tylko że nie można być częścią społeczności z którą się utożsamiam tylko dlatego bo nie ma mnie tu od zeszłego miesiąca. Anyway, mam nadzieję że zostaniecie tu i razem będziemy mogły się wspierać. Ja od kilku dni czuję się znacznie lepiej, i chyba zaczyna mi się pojawiać lekko brzuch!

Ja będę mieć już całkowite jaja. 6 grudnia imieniny ma młodszy syn, 16 urodziny męża i rocznica, ślubu, 17 grudnia moje urodziny, w wigilię imieniny męża, 28 urodziny starszego syna i dojdzie dzidzia [emoji23] wyobraźcie sobie jak w grudniu cierpi nasze konto
Wow nieźle!! A ja myślałam że u nas jest grubo :D mój mąż 21.11, nasza rocznica związku 8 grudnia, 29 grudnia rocznica ślubu i 30 urodzony córki i w pierwszej połowie grudnia kolejne urodziny będą :)jakie to będzie intensywne ! :)

Dziewczyny ile czasu jesteście tu już na forum? W którym tygodniu ciąży jesteście? Ja byłam na innym forum od początku ale tam nikt nic nie pisze i jest bardzo mało osób.
Mi administratorka prywatnej grupy napisała że fakt że dołączyłam dopiero teraz to nie przyjmie mnie do grupy prywatnej tylko mam sobie tutaj pisać:) może kiedyś mnie tam zaakceptuje, szkoda tylko że nie można być częścią społeczności z którą się utożsamiam tylko dlatego bo nie ma mnie tu od zeszłego miesiąca. Anyway, mam nadzieję że zostaniecie tu i razem będziemy mogły się wspierać. Ja od kilku dni czuję się znacznie lepiej, i chyba zaczyna mi się pojawiać lekko brzuch!
Przeczytaj proszę kilka postów wcześniej bo nie będę się powtarzać co dwa posty 🙃 jeżeli chcesz się tak utożsamić z dziewczynami to masz 689 stron do przeczytania z publicznego wątku.
Miłego czytania ✌🏼

Dzięki Dziewczyny 😊
Niby już jakąś chwilę wiem o ciąży, ale jakoś wcześniej nie chciałam się jeszcze wychylać.
Jest widzę parę mamusiek świątecznych. Z moim śmialiśmy się, że prezent "machnięty" na Wielkanoc, a dostawa na Gwiazdkę 😁
Gratulacje! U mnie w 2019 był termin na Boże Narodzenie a wyszło 30 grudnia równo w 41tc :) jak się czujesz? Jak się nazywasz?

Ja dopiero zaczynam czuć ciążę, jakieś mdłości, ból piersi. Z początku nic i miałam nadzieję, że tak zostanie 😅
Za to brzucha już do końca nie wciągnę, a jak jestem najedzona to już postronne osoby zauważają 😅

reklama
Przeczytaj proszę kilka postów wcześniej bo nie będę się powtarzać co dwa posty 🙃 jeżeli chcesz się tak utożsamić z dziewczynami to masz 689 stron do przeczytania z publicznego wątku.
Miłego czytania ✌🏼
Niczego innego się po Twoim wpisie nie spodziewałam. Dlaczego jesteś dla mnie taka bezczelna ? Napisałam grzecznie co mi napisałaś w wiadomości prywatnej. Nie jestem gówniara abyś się tak do mnie odzywała. Mam się utożsamiać z jakimiś postami z przed x tygodni? Więcej kultury i szacunku
Miłego czytania ✌🏼

Do góry