Wyniki moczu wskazują że bakterie są ale pojedyncze no i fosforany bezpostaciowe są liczne. Kochane podpowiedzcie co dalej? Czy zacząć stosować już jakieś tabletki żurawinowe? I czy przyspieszyć wizyte u gin która zaplanowana jest na przyszły poniedziałek?
reklama
Emmiliaa
Fanka BB :)
to dobrze ze nic poważnego się nie dzieje. Czasami warto sprawdzić żeby być tylko pewnym bo w końcu zamartwianie się nie pomagaByłam na Sorze, nie mogłam wytrzymać.. lekarz twierdzi, że nic złego nie widać, że czasami pęknie jakaś żyłka, jak wróciłam to padłam ze zmęczenia..a teraz mam jeszcze więcej plamienia... Ale to pewnie przez ingerencję dopochwową.. mam brać paczkę Duphastonu... Zobaczymy.. "wiercipiętka" ma 3.25cm czyli urosła od środy sporo ... miała 25,2
wierzewmarzenia5
Można Apap w 11tyg na potworny bol głowy?
Kasienka1332
Początkująca w BB
My też już po wizycie pięknie rośniemy i mamy już 16.85 mm❤ Serduszko bije jak szalone Wszystko jest w porządku na szczęście mamy tylko odpoczywać nie denerwować się i cieszyć❤ Dostałam skierowanie na kolejne wyniki i następna wizyta za 3-4 tyg . Chyba oszaleje do tego czasu
Załączniki
Kasienka1332
Początkująca w BB
A i stwierdził że jest 8t3d❤❤❤ termin 24 .12 ❤
Emmiliaa
spokojnie możesz.Można Apap w 11tyg na potworny bol głowy?
Emmiliaa
to akurat w wigilieA i stwierdził że jest 8t3d❤❤❤ termin 24 .12 ❤
Ja też byłam na sorze z plamieniem i pani doktor powiedziała, że 2 dni mogę jeszcze plamić, bo tam się musi coś oczyścić. Plamiłam od poniedziałku do czwartku. W piątek miałam wizytę u ginekologa i było czysto. Też pękło mi jakieś naczynko. Ja biorę luteinę dopochwową, zapobiegawczo mam ją do brać do czwartkowej wizyty.Byłam na Sorze, nie mogłam wytrzymać.. lekarz twierdzi, że nic złego nie widać, że czasami pęknie jakaś żyłka, jak wróciłam to padłam ze zmęczenia..a teraz mam jeszcze więcej plamienia... Ale to pewnie przez ingerencję dopochwową.. mam brać paczkę Duphastonu... Zobaczymy.. "wiercipiętka" ma 3.25cm czyli urosła od środy sporo ... miała 25,2
Ja byłam o tyle przestraszona, że serce biło, ale dziecko jakby nie urosło. Okazało się, że wina błędnego pomiaru i wszystko było w porządku.
Emmiliaa
to tez strachu się pewnie najadłaśJa też byłam na sorze z plamieniem i pani doktor powiedziała, że 2 dni mogę jeszcze plamić, bo tam się musi coś oczyścić. Plamiłam od poniedziałku do czwartku. W piątek miałam wizytę u ginekologa i było czysto. Też pękło mi jakieś naczynko. Ja biorę luteinę dopochwową, zapobiegawczo mam ją do brać do czwartkowej wizyty.
Ja byłam o tyle przestraszona, że serce biło, ale dziecko jakby nie urosło. Okazało się, że wina błędnego pomiaru i wszystko było w porządku.
reklama
A
AgnesAU
Gość
Hej, ja też mam termin na grudzień, z om na 15 a z USG na 18
Podziel się: