Emmiliaa
Fanka BB :)
a masz jakieś problemy czy raczej dobrze się czujesz?Dziaiaj o 16:30 idę na wizytę .Bardzo sie stresuję że coś jest nie tak. Miłego dnia ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a masz jakieś problemy czy raczej dobrze się czujesz?Dziaiaj o 16:30 idę na wizytę .Bardzo sie stresuję że coś jest nie tak. Miłego dnia ❤❤
Trzymam kciukiDziaiaj o 16:30 idę na wizytę .Bardzo sie stresuję że coś jest nie tak. Miłego dnia ❤❤
Minęły mi wszystkie objawy od około tygodnia. I wogole nie czuje się jak bym w ciąży była. Nawet piersi przestały mnie boleća masz jakieś problemy czy raczej dobrze się czujesz?
to dobrze nie martw się raczej jak by było coś ok to byś się gorzej czuła. Zobaczysz ze ujrzysz śliczna dzidzie dzisiajMinęły mi wszystkie objawy od około tygodnia. I wogole nie czuje się jak bym w ciąży była. Nawet piersi przestały mnie boleć
ja też już w drodze na wizytę. Mam nadzieję, że same dobre nowiny wszystkie dzis przyniesiemy.Dziwkuje za wsparcie ❤ Dam Wam kochane znac jak juz bede po wizycie❤
Witam! Ja na 7 grudniaCześć, witam się i ja termin na 8 grudnia za tydzień usg genetyczne i Nifty