Ja miałam owulacje 16 dnia cyklu. Przynajmniej tak pokazały testy owulacyjne.spokojnie, owulacja może się przesunąć, ja np nie mam owulacji ok 14dn cyklu tylko 21 miałam i mam ciąże młodsza o ok 7-9 dni przez to, jak dzidzia silna to da rade sobie
reklama
No to mam to samo. Rano wstaje jak młoda bogini, a wieczorem jak już zdejmie stanik I położę się do łóżka i wstaje jeszcze na siku, to każda z nich waży po 10 kg.Mnie co rano nie bolą a pod wieczór przy każdym najmniejszym ruchu okropna tkliwości
Czyli te ketony wcale nie są takie groźneja miałam ketony przez pół poprzedniej ciąży.. miałam stwierdzona cukrzyce ciążowa i regulowałam ją tylko dietą. Po pieczywie i makaronie cukier miałam za wysoki wiec naturalnie jadłam mało węgli a lekarze się wcale nie przejmowali tymi ketonami w moczu w dniu porodu miałam +9 kg, po miesiącu wróciłam do wagi sprzed ciąży
ciezko powiedziec... jak czytam internety to tak srednio bezpieczne... ale wiadomo w ciazy zdazaja sie pewne odchylenia wiec mysle ze nie ma co panikowacCzyli te ketony wcale nie są takie groźne
Paradoksalna
Fanka BB :)
Ja to cały dzień czuje się jak stara bogini xD rano mdłości wieczorem piersi cały dzień zmęczenie, jak nie urok to sraczka, ze tak powiemNo to mam to samo. Rano wstaje jak młoda bogini, a wieczorem jak już zdejmie stanik I położę się do łóżka i wstaje jeszcze na siku, to każda z nich waży po 10 kg.
hehe szczesciara moi synowie nie spia od 6Dzień dobry dziewczyny [emoji4] trzeba skorzystać z chwili spokoju zanim synowie wstaną i napić się kawy w ciszy. Pijecie nadal kawę? Ja i tak piję słaba z mlekiem i jedna dziennie więc chyba przy tym zostanę.
Co do ketonów to ja jestem ciekawa czy mi wyjdą, zwłaszcza, że ograniczam węglowodany
.Asha.
Z tym zmęczeniem to ciężko [emoji1787] ledwo wstaje a już jestem śpiącaJa to cały dzień czuje się jak stara bogini xD rano mdłości wieczorem piersi cały dzień zmęczenie, jak nie urok to sraczka, ze tak powiem [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Sayurii
czsmu nie pijecie herbaty? Ja pije odzienie rumianek nawet po dwie szklanki. On jest na wszustko, zgagę mdłości problemy z trawieniem. Dla mnie wybawienie.Też uwielbiam herbatę i nie mogę jej pić przez mdłości
Podziel się: