reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
ja miałam ketony przez pół poprzedniej ciąży.. miałam stwierdzona cukrzyce ciążowa i regulowałam ją tylko dietą. Po pieczywie i makaronie cukier miałam za wysoki wiec naturalnie jadłam mało węgli a lekarze się wcale nie przejmowali tymi ketonami w moczu 🤷‍♀️ w dniu porodu miałam +9 kg, po miesiącu wróciłam do wagi sprzed ciąży 😊
Czyli te ketony wcale nie są takie groźne

No to mam to samo. Rano wstaje jak młoda bogini, a wieczorem jak już zdejmie stanik I położę się do łóżka i wstaje jeszcze na siku, to każda z nich waży po 10 kg.
Ja to cały dzień czuje się jak stara bogini xD rano mdłości wieczorem piersi cały dzień zmęczenie, jak nie urok to sraczka, ze tak powiem 😂😂😂

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] trzeba skorzystać z chwili spokoju zanim synowie wstaną i napić się kawy w ciszy. Pijecie nadal kawę? Ja i tak piję słaba z mlekiem i jedna dziennie więc chyba przy tym zostanę.

Co do ketonów to ja jestem ciekawa czy mi wyjdą, zwłaszcza, że ograniczam węglowodany
hehe szczesciara :) moi synowie nie spia od 6 🤣

Ja nie dam rady pić kawy 🙄 a tak kocham kawunie, mmm spienione mleczko 🥰 ajajaj ale jakoś mnie tak odrzuca...

reklama
Do góry